Memo Plus, 60 capsule, Walmark

Memo Plus, 60 capsule, Walmark

Supliment Memo Plus, 60 capsule este un produs Walmark pentru memorie si concentrare ce contine o combinatie de 5 ingrediente active ce stimuleaza memoria.

27,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Memo Plus, 60 capsule, Walmark

Supliment Memo Plus, 60 capsule este un produs Walmark pentru memorie si concentrare ce contine o combinatie de 5 ingrediente active ce stimuleaza memoria.

Votat Produsul Anului in categoria de suplimente pentru memorie. MemoPlus este un supliment pentru stimularea memoriei ajuta elevii si studentii in perioada de activitate intensa ( examene, efort intelectual ) fiind o perioada ce necesita atentie si concentrare sporita. MemoPlus Compozitie: Pastila de memorie MemoPlus contine pe doua capsule urmatoare produse si concentratii: - Ginkgo biloba (extract standardizat 24% glicozide/6% lactone terpenice) 20.0 mg 

- (Piridoxina) 4,0 mg 

- Magneziu 200 mg 

- Cafeina 60,0 mg 

- Fosfatidilcolina 200 mg 

Ginkgo biloba ajuta la mentinerea sanatatii creierului (ex: ajuta la mentinerea concentrarii in perioadele de efort intelectual). Ginkgo biloba este cea mai veche specie de arbore, avand o varsta estimata la circa 200 milioane ani(substantele active care se regasesc in frunzele de gingko biloba ginkgo flavon-glicozide, terpenolactone, imbunatatesc circulatia sangelui la nivel cerebral contribuind la mentinerea sanatatii functiilor cognitive si de memorare).

Cafeina este o substanta care se regaseste in boabele de cafea si in frunzele de ceai. Aceasta contribuie la sustinerea performantelor intectuale, imbunatatind atentia si reducand oboseala. De asemenea, cafeina creste eficienta activitatilor fizice si mentale

Vitamina B6 (Piridoxina) are o deosebita importanta pentru functionarea corecta a sistemului nervos si ajuta totodata la mentinerea unui tonus ridicat.

Magneziul este unul din cele mai importante minerale necesar functionarii optime a sistemelor muscular si a celui nervos

Fosfatidilcolina este o parte componenta a membranelor celulale ale organismului uman. 

Prezentare: 60 capsule 

Producator: Walmark

Walmark
8596024016643

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: