Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tb

Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tb

Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tbDescriere Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tbTabletele masticabile Cavit ofera copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru o crestere sanatoasa. Asocierea echilibrata sustine dezvoltarea armonioasa a organismului, cresterea normala a oaselor si a dintilor, contribuie la ameliorarea poftei de mancare si intretine starea generala de bine. Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru functionarea normala a nervilor, a inimii si vaselor de sange precum si a tubului digestiv (stomac, ficat, intestine). Vi ...

18,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tb

Descriere Cavit 9 Plus Caise Biofarm 20tb Tabletele masticabile Cavit ofera copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru o crestere sanatoasa.

 Asocierea echilibrata sustine dezvoltarea armonioasa a organismului, cresterea normala a oaselor si a dintilor, contribuie la ameliorarea poftei de mancare si intretine starea generala de bine. 

Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru functionarea normala a nervilor, a inimii si vaselor de sange precum si a tubului digestiv (stomac, ficat, intestine). Vitamina C creste rezistenta la infectii. Are rol protector asupra vaselor de sange si ajuta la cresterea absorbtiei fierului. 

Vitamina D2 favorizeaza absorbtia calciului si fixarea lui in oase. 

Calciul intareste oasele si contribuie la buna functionare a muschilor. Combinatia de vitamine si minerale care se completeaza reciproc ajuta intregul organism sa se dezvolte sanatos, plin de energie. 

Mod de utilizare: 

Copii 1-6 ani: 1 tableta pe zi (sau conform recomandarii medicului). 

Copii 7-14 ani: 1 tableta de 1-2 ori pe zi (sau conform recomandarii medicului). 

Produsul se utilizeaza in urmatoarele situatii: 

- Alimentatie dezechilibrata, lipsa poftei de mancare (inapetenta); 

- Absorbtie deficitara de vitamine - de exemplu in timpul tratamentelor cu antibiotice; 

- Toate starile care necesita un consum mai mare de vitamine si calciu 

- perioade de efort fizic sau intelectual intens (de exemplu sustinerea de examene scolare, participarea la competitii), crestere rapida, convalescenta; 

- Oboseala excesiva, lipsa de energie, scaderea atentiei si a concentrarii; 

- Supliment vitaminic, in special in timpul iernii si primaverii. 

Precautii: Produsul nu este recomandat in diabetul zaharat. 

Producator Biofarm S.A

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.