Maxistim M

Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma

Supliment alimentar Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale si cresterea apetitului sexual in mod natural.

65,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma

Supliment alimentar Maxistim M, 15 capsule, NaturPharma pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale si cresterea apetitului sexual in mod natural.

Cauti un produs care sustine apetitul sexual? Incearca Maxistim M, supliment ce îmbunătățeste performanța sexuala.

Ingredientele Maxistim M au un efect dovedit științific asupra dorinței și pregătirii intime, asupra nivelului hormonilor sexuali masculini, asupra fertilității, asupra rezistenței fizice și asupra rezistenței mentale.

Maxistim M este conceput pentru bărbații care își propun să își îmbunătățească performanța sexuala. Bazează-te pe Maxistim M, fie că vrei să lași o primă impresie de neuitat sau să te străduiești să menții focul aprins în relația ta pe termen lung.

Beneficiile Maxistim M pentru sanatate:

 • combinație unică de ingrediente pentru sănătatea sexuală a bărbaților;
 • 8 ingrediente active care completează și sporesc efectul acestora;
 • formula naturala brevetata cu extracte naturale și nutrienți valoroși într-o singură capsula;
 • produs fără prescripție medicală, doar 1 capsulă pe zi.

Administrare:

Maxistim M se ia doar o dată pe zi.

Compozitie:

Fiecare capsulă a formulei încarcă corpul masculin cu un cocktail valoros de 8 componente active cu beneficii validate clinic, siguranță dovedită științific și efect sinergic:

 • EnoSTIM® - este o combinație botanică unică cu extract de șofran, fortificată cu antioxidanți din fructe, distinsă cu premiul NutraIngredients pentru ingredient din 2019 la categoria „Îmbătrânire sănătoasă”. Susținute de o cantitate semnificativă de studii clinice, componentele sale stimulează dorința, îmbunătățesc pregătirea, ajută la îmbunătățirea performanței spermei, contribuie la echilibrul emoțional, promovează relaxarea și menține o dispoziție pozitivă.
 • Testofen® - este un extract patentat de schinduf, standardizat pentru un conținut de 50% dintr-o matrice specială de glicozide de saponină sub marca comercială Fenuside™. Acesta este cel mai bine studiat extract de semințe de schinduf din lume, cu rezultate impresionante în ceea ce privește sănătatea sexuală masculină și performanța atletică.
 • OptiZinc® - furnizează corpului masculin zinc monometionină - un compus organic brevetat care combină zincul mineral și metionina aminoacidului care îmbunătățește biodisponibilitatea. Monometionina de zinc este absorbită și reținută de organism în mod semnificativ mai bine decât alte forme de zinc, contribuind la fertilitatea normală și la menținerea nivelurilor normale de hormoni sexuali masculini.
 • Tribulus terrestris - menține apetitul sexual și capacitatea sexuală a bărbatului.
 • Maca - are un efect benefic asupra fertilității și menține atracția intimă.
 • Muira puama - crește rezistența fiziologică a organismului în condiții dure de mediu și susține rezistența fizică și mentală.
 • L-arginina - servește ca o sursă directă de oxid nitric - un compus care joacă un rol cheie în mecanismul de excitare.
 • L-carnitina - este implicată în producția de energie și poate ajuta la îmbunătățirea calității și cantității semințelor.

Doza recomandata:

Luați 1 capsulă de Maxistim M pe zi.

8424409955532
Fisa tehnica
Beneficii:
sustine potenta
Mod de prezentare:
15 capsule
Ultima actualizare:
05.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.