Alfa Mai Fertil

Alfa Mai Fertil, 60 comprimate, Dacia Plant

Alfa Mai Fertil comprimate de la Dacia Plant este solutia 100% naturala, recomandata pentru echilibrarea hormonala masculina si cresterea fertilitatii. Recomandat pentru mentinerea fertilitatii masculine la un nivel optim si sustinerea secretiei de spermatozoizi.

27,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Alfa Mai Fertil, 60 comprimate, Dacia Plant

Alfa Mai Fertil comprimate de la Dacia Plant este solutia 100% naturala, recomandata pentru echilibrarea hormonala masculina si cresterea fertilitatii. Recomandat pentru mentinerea fertilitatii masculine la un nivel optim si sustinerea secretiei de spermatozoizi.

Se estimeaza ca unul din 20 barbati are un tip de probleme de fertilitate, insa in cele mai multe cazuri diagnosticul se poate afla in urma analizelor. 

Exista tratamente de corectie a problemelor anatomice, iar schimbarea stilului de viata, a eliminarii toxinelor si a suplimentarii dietei cu produse naturale care sustin producerea unei sperme de calitate si a unui libido sanatos pot face minuni pentru fertilitatea cuplului.

Alfa Mai Fertil contribuie la

  • mentinerea sanatatii si tonusului aparatului genital masculin; 
  • sustinerea procesului de spermatogeneza prin imbunatatirea numarului si motilitatii spermatozoizilor; 
  • mentinerea fertilitatii barbatilor la un nivel optim; -
  • sustinerea secretiei de spermatozoizi.

Ingrediente

Ingrediente/comprimat: ginseng (Panax ginseng) - pulbere din radacina (100 mg); ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) - extract hidroetanolic 15:1 cu min. 0,8% eleutherozide din radacina (75 mg); maca (Lepidium meyenii) - pulbere din radacina (75 mg); branca-ursului (Heracleum sphondylium) - extract apos 10:1 din radacina (50 mg); lemnul-lui-Avram - extract hidroetanolic (pe suport de maltodextrina 15%) cu min. 0,5% agnuzide din fructe (50 mg); ovaz (Avena sativa) - extract 10:1 din seminte (50 mg); Prun-african (Pygeum africanum) - extract hidroetanolic 10:1 din scoarta (50 mg); urzica (Urtica dioica) - extract 10:1 din radacina (50 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de administrare

Adulti: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Durata unei cure este de minim 6 luni. Asocieri recomandate 

Comprimatele Alfa Mai fertil se pot asocia cu Branca Ursului tinctura.

Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare: 60 de comprimate

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930320398

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.