ProErecta Long

ProErecta Long, 60 capsule

Proerecta Long este un supliment gandit pentru mentinerea performantelor sexuale ale barbatilor. Contribuie la microcirculația corectă a sângelui în penis pe termen lung și îmbunătățeste viața sexuală.

108,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

ProErecta Long, 60 capsule

Proerecta Long este un supliment gandit pentru mentinerea performantelor sexuale ale barbatilor. Contribuie la microcirculația corectă a sângelui în penis pe termen lung și îmbunătățeste viața sexuală.

Excesul de greutate, stresul, obiceiurilor proaste și scăderea libidoului, toate acestea reduc alimentarea cu sânge a penisului, făcând erecția incompletă. 

Beneficii cheie Proerecta Long:

  • Ajuta la prelungirea duratei actului sexual
  • Erecție puternică și sigură 
  • O mai bună permeabilitate a vaselor de sânge 
  • O erecție de lungă durată ce vă permite să faceți sex chiar și după prima ejaculare.
  • Formulă pe bază de plante cu aminoacizi și vitamine
  • Fără efecte secundare
  • Contribuie la sexualitate, fertilitate și vitalitate

Principalele actiuni ale ingredientelor din Proerecta Long!

Maca - este un afrodisiac, pentru infertilitate și potență masculină.

Extractul de sâmburi - efect antioxidant puternic

Magneziu - un mineral care contribuie la reducerea oboselii și epuizării, la echilibrul electrolitic, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la funcționarea normală a mușchilor, la sinteza normală a proteinelor, la funcția psihică normală, la menținerea oaselor și a dinților normale și la procesul de diviziune celulară.

Zinc - este un mineral care contribuie la fertilitatea și reproducerea normală, menținând un nivel normal de hormoni in sange.

Citrulina - este un aminoacid tradițional din compoziția suplimentelor de potenta. În sport, este folosit ca supliment pentru a creste producția de oxid nitric, a stimula hormonul de creștere, a reduce durerile musculare și a îmbunătăți performanța.

Vitamina D - este o vitamina liposolubila pe care organismul o sintetizeaza atunci cand este expus la lumina soarelui.

Cum se utilizează Proerecta Long? 

Luați 2 capsule pe zi cu un pahar cu apa.

ProErecta
0034966545657

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa