Alfa Infinit Potenta, 60 comprimate, Dacia Plant

Alfa Infinit Potenta, 60 comprimate, Dacia Plant

Alfa Infinit Potenta, Dacia Plant, 60 comprimate Alfa Infinit Potenta - este recomandat pentru cresterea potentei si sutinerea functiei erectile. Produs romanesc pentru potenta la barbati pe baza de plante ce actioneaza in aceasta directie. Ingrediente: maca (Lepidium meyenii) - extract apos, mix bogat in polifenoli (mix din extract hidroetanolic din coji de fructe de mar (Malus pumila), extract apos din struguri (Vitis vinifera) si pulbere de stigmate de sofran), branca ursului (Heracleum sphondylium), ginseng (Panax ginseng) - pulbere din radacina, coenzima Q10, scortisoara (Cinnamomum cassia) - pulbere,ulei esential de Pin (Pinus sylvestris).Contribuie la:cresterea potentei si a libidoului masculin;sustinerea functiei erectile;imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismul ...

93,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Alfa Infinit Potenta, 60 comprimate, Dacia Plant

Alfa Infinit Potenta prospect;

Alfa Infinit Potenta - este un produs natural recomandat pentru cresterea potentei si sutinerea functiei erectile. Produs romanesc pentru potenta la barbati pe baza de plante ce actioneaza in aceasta directie. 

Ingrediente: maca (Lepidium meyenii) extract apos, mix bogat in polifenoli (mix din extract hidroetanolic din coji de fructe de mar (Malus pumila), extract apos din struguri (Vitis vinifera) si pulbere de stigmate de sofran), branca ursului (Heracleum sphondylium), ginseng (Panax ginseng) - pulbere din radacina, coenzima Q10, scortisoara (Cinnamomum cassia) - pulbere, ulei esential de Pin (Pinus sylvestris). 

Contribuie la: cresterea potentei si a libidoului masculin; sustinerea functiei erectile; imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului.

Contraindicatii: intoleranta la oricare dintre componentele produsului. 

Compozitie

Per comprimat: maca (Lepidium meyenii)  extract apos 4-8:1 (pe suport de amidon modificat si dioxid de siliciu) cu min. 4% aminoacizi / min. 2% prolina din radacina (150 mg); mix  bogat in polifenoli (100 mg); branca ursului (Heracleum sphondylium) extract 10:1 din radacina (95 mg); ginseng (Panax ginseng) - pulbere din radacina (75 mg); coenzima Q10 (50 mg); scortisor (Cinnamomum cassia) - pulbere din scoarta (25 mg); ulei esential de Pin (Pinus sylvestris) (5 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.* mix din extract hidroetanolic din coji de fructe de mar (Malus pumila), extract apos din marc de struguri (Vitis vinifera) si pulbere de stigmate de sofran (Crocus sativus), cu min. 45 % polifenoli exprimati in acid galic si min. 90% polifenoli exprimati in catehine. 

Administrare:

Adulti: 2-4 comprimate cu doua ore inaintea actului sexual. 

Pentru efecte pe termen lung, 2-3 comprimate de 2-3 ori pe zi. Se recomanda administrarea inainte de masa.

Prezentare: 60 comprimate