Potent Power, 50 tablete, Ayurmed

Potent Power, 50 tablete, Ayurmed

Potent Power, 50 tablete, Ayurmed stimuleaza potenta, libidoul, imbunatateste performantele sexuale, un produs ayuevedic in lista de pastile ieftine pentru potenta.

34,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Potent Power, 50 tablete, Ayurmed [6423359000332]

Potent Power, 50 tablete, Ayurmed stimuleaza potenta, libidoul, imbunatateste performantele sexuale, un produs ayuevedic in lista de pastile ieftine pentru potenta.

Potent Power un produs Ayurvedic din plante medicinale indiene, stimuleaza potenta, imbunatateste performantele sexuale si libidoul la barbati.

Potent Power contribuie la:

imbunatatirea functiilor aparatului genital masculin;

sustinerea libidoului, prostatei, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de suprasolicitare fizica, intelectuala si stres;

Ingrediente:

Tribulus terrestris (Coltii-babei seminte) 50 mg;

Asparagus racemosus (Shatavari radacini) 75 mg;

Myristica fragrans (fructe de Nucsoara) 75 mg ;

Chlorophytum arundinaceum (tuberculi de safed musli) 58 mg,

Withania somnifera (radacini de Ginseng indian)

Asphaltum punjabianum (Shilajit) 35 mg

Quercus infectoria (fructe Majuphal) 25 mg

Syzygium aromaticum (Cuisoare, muguri florali) 25 mg

Centipeda minima (parti aeriene de Nak-chhikani) 25 mg

Asteracantha longifolia (fructe de Talmakhana) 25 mg

Yashad bhasma (Zinc) 7 mg

Acacia Arabica (Guma acacia) excipient

Shatavari (Asparagus racemosus)

Extractul din radacini de Asparagus racemosus (Shatavari) se administreaza pentru a susține functionarea adecvata a sistemului reproducator feminin, alaptarea sanatoasa, sistemul imunitar și virilitatea masculina.

Shatavari ( Asparagus racemosus ) este probabil cea mai importanta planta pentru femei din medicina ayurvedica pe baza de plante medicinale.

Tribulus terrestris cunoscut de barbati si de coltii babei 

Tribulus terrestris este o planta folosita de medicina Ayurveda, este recomandata mai ales pentru sanatatea barbaților, inclusiv virilitatea si vitalitatea.

Tribulus terrestris sau Coltii-babei este un supliment cunoscut de barbati, pentru proprietatile sale de imbunatatire a libidoului și presupusele proprietati de stimulare a testosteronului.

Pe partea sexuala a lucrurilor, tribulus terrestris pare sa fie un supliment fiabil și potențial de ameliorare a libidoului, o creștere a bunastarii sexuale și a funcției erectile la barbati.

Myristica fragrans (fructe de Nucsoara)

Extractele din fructe de Nucsoara, Myristica fragrans denumirea stiintifica, folosite in medicina ayurvedica pentru cresterea activitatii sexuale (libidou si potența) masculine.

Contraindicatii:

Produsul este contraindicat sportivilor.

Potent Power este un produs pentru uzul exclusiv al barbatilor!

Modul de administrare si doza recomandata

Adulti: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi. 

Se administreaza cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la 1 ora dupa masa, pentru cel putin 2 luni (optim 6 luni).

Prezentare: 50 tablete

6423359000332
Fisa tehnica
Beneficii:
imbunatateste performantele sexuale
Administrare:
1-2 tablete
Mod de prezentare:
50 tablete
Producator:
Ayurmed
Ultima actualizare:
22.08.2022
Livrare
discreta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: