Ginseng coreean, 30 capsule, Walmark

Ginseng Coreean, 30 capsule, Walmark

Supliment alimentar Walmark Ginseng Coreean, 30 capsule crește adaptabilitatea organismului la stres si are un efect benefic asupra sănătății psihice.

23,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ginseng Coreean, 30 capsule, Walmark

Supliment alimentar Walmark Ginseng Coreean, 30 capsule crește adaptabilitatea organismului la stres si are un efect benefic asupra sănătății psihice.

Ginseng, (Panax Ginseng ) sau ginseng asiatic si ginseng coreean este o planta a carei radacina poate ajunge la un metru lungime si 5/10 cm grosime si este folosita in medicina de secole fiind un remediu natural cu calitati energizante si revigorante ce are capacitatea de a da forta unui taur atat barbatilor tineri cat si celor batrani. Ginseng

Ginseng Corean sunt pastile ce sporeste fertilitatea si potenta sexuala a barbatilor dar are efecte benefice si asupra fertilitatii si aparatului reproducator feminin.

Ginsengul este un stimulent fizic si psihic, ofera vitalitate si energie organismului, iar vitamina E contribuie la buna functionare a creierului, muschilor si glandelor, fiind unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali.

Ginseng-ul coreean este una din cele mai renumite specii de ginseng.

A nu se confunda ginseng siberian cu alte tipuri de ginseng. Ginseng siberian nu este acelasi ca si planta ginseng american sau Panax. 

Ginseng siberian este adesea numit un adaptogen ce cresterea rezistentei generale la stres de zi cu zi. Ajuta la armonizarea functiilor organismului,are efect benefic asupra sanatatii psihice,indicat in perioadele de convalescenta,creste rezistenta organismului,este benefic pentru potenta si fertilitate Doza zilnica recomandata (1 capsula) contine: Ginseng coreean (extract 5:1  200 mg) 1000 mg

Vitamina E (14,9 U.I.) 10 mg

Administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsula pe zi, luata cu apa. 

Prezentare: 30 capsule 

Producator: Walmark 

Walmark
8595165289220

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.