SamDistribution.ro
Contact: 0764.300.469 - 0721.281.755

Cosul este gol

Comprese Sterile | Fasa tifon | pret distribuitor


Sam Distribution - Magazin online, depozit si distribuitor produse naturiste, parafarmaceutice si consumabile medicale, comprese sterile absorbante din tifon ( bumbac 100% ), fasa tifon, pansamente sterile, plasturi sterili postoperatorii, produse naturiste diverse, creme, unguente ce va ajuta la ingrijirea si tratarea ranilor minore, plagi cronice ( escara, ulcer varicos, rani minore ) care pot fii ingrijite acasa.
 
 
Sam Distribution - Distribuitor comprese sterile, fesi tifon si o gama larga de consumabile medicale de laborator ( recipient urocultura steril ) si alte produse medicale sterile si nesterile manusi examinare ect...
 
Comprese sterile, fasa tifon, ingrijirea si tratarea plagilor acute sau cronice
 
 
Comprese Sterile - Sam Distribution va ofera comprese sterile realizate din tifon ( bumbac 100 % ), ce sunt sterilizate prin radiatii ionizate, acest produs este utilizat pentru ingrijirea si tratarea plagilor ( rani ) acute sau cronice ce asigura protectia ranilor, operatiilor, incizii, taieturi sau arsuri.
 
Fasa din tifon
 
 
Fasa din tifon de calitate superioara, datorita fibrei din bumbac 100 % este tolerata foarte bine de piele, asigura o absortie si fixare foarte buna a bandajului.
 
 
Cum se face un bandaj
 
 
Bandajul este utilizat in numeroase situatii.
Serveste la fixarea unui pansament, la realizarea unei compresii sau imobilizarea unui membru ori a unei articulatii lezate.
 
 
Benzile permit fixarea pansamentului si datorita texturii lor, imbraca forma membrului, pastrand o presiune adaptata si mentinandu-l in pozitia dorita.
 
 
Aplicarea unui bandaj
 
 
Aplicarea bandajului implica mai multe reguli:
Un bandaj nu trbuie aplicat direct pe rana sau pe o arsura, trebuie sa fie izolat printr-o compresa de tifon.
Un bandaj se efectuiaza de jos in sus, de la extremitati la radacina unui membru, pentru a nu jena circulatia.
Este recomandat, de asemenea, sa se realizeze dinauntru in afara, adica sa se faca ture de la stanga la dreapta, in sensul acelor de ceasornic.
Un bandaj trebuie sa fie suficient de strans, fara a impiedica insa circulatia sanguina.
Largiti imediat bandajul daca ranitul afirma ca e deranjat de el, se plange de furnicaturi si de o diminuare a sensibilitatii degetelor.
 
 
Cand faceti bandajul unui membru, asigurati-va ca degetele de la mana sau picioare raman degajate.
Aceasta va permite verificarea circulatiei sangelui,
Daca e vorba de un brat, mana, bandajul se va plasa putin mai sus decat cotul.
 
 
Diferite tipuri de bandaje
 
 
Fiecare localizare, deget, membru, glezna, cot, genunchi...necesita in principiu o tehnica specifica.
Esential este ca bandajul sa nu fie strans si sa fie infasurat urcand spre radacina membrului.
 
Bandajele simple sunt spire de benzi de material textil, de cauciuc sau tricotaj elastic care acopera partea de corp dorita.
Aceste bandaje sunt utilizate pentru a mentine pansamentul, pentru a opri sangerarea sau pentru a imobiliza o articulatie. Cel mai des se aplica bandajul circular.
 
 
Pentru bandajul circular, faceti ture simple, in spirala.
Incepeti printr-o tura orizontala in jurul membrului urmat de o tura oblica bine stransa pentru a o mentine pe prima.Apoi faceti o serie de ture in spirala, urcand spre radacina membrului.
 

 
 
» Parafarmaceutice » Comprese Sterile -Fesi tifon bumbac

spacer
Website detinut de Sam Distribution S.R.L., CIF: RO14935035, Reg.Com: J40/10004/2002
Facebook
Twitter