Pelicule Contraceptive

Pelicule Contraceptive nonoxinol

Pelicule Contraceptive nonoxinol |anticonceptionale vaginale, contraceptive, foite chinezesti Descriere: Pelicule Contraceptive anticonceptionale {contraceptive foite chinezesti } Plicuri inchise, cu carnet a 10 pelicule, semitransparente, cu dimensiuni 5x10 cm, despartite intre ele de o foita protectoare.Produsul se pastreaza la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina.Valabilitate 2 ani. Data expirarii si numarul lotului sunt mentionate pe plic.Mod de folosire : se arunca foita protectoare, se ia pelicula, se indoaie de doua ori, se face un cocolos cu ajutorul degetelor, si se introduce profund in vaginEste eficient dupa 10 minute de la introducere si pina la 30 minute.Pelicula se dizolva in interiorul vaginului avind effect spermicid.Repetarea raportului sexual , chia ...

0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pelicule contraceptive | anticonceptionale vaginale, contraceptive, foite chinezesti 

Descriere: Pelicule contraceptive anticonceptionale (contraceptive, foite chinezesti). Plicul contine 10 pelicule, semitransparente, cu dimensiuni 5 x 10 cm, despartite intre ele de o foita protectoare. 

Produsul se pastreaza la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina. 

Valabilitate 2 ani. Data expirarii si numarul lotului sunt mentionate pe plic. 

Mod de folosire : se arunca foita protectoare, se ia pelicula, se indoaie de doua ori, se face un cocolos cu ajutorul degetelor, si se introduce profund in vagin. Produsul este eficient dupa 10 minute de la introducere in vagin si are efect pina la 30 minute. 

Pelicula se dizolva in interiorul vaginului avind efect spermicid. 

Repetarea raportului sexual, chiar la scurt timp, necesita folosirea unei noi pelicule. 

Contraindicatii: Nu se recomanda persoanelor suspectate de tumori maligne genitale. 

Prezentare: Plic x 10 foite contraceptive 

Produsul nu se mai importa in Romania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.