Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech  ChrisPharmaBlue

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech ChrisPharmaBlue

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech - ChrisPharmaBlue. Dispo Ice spray rece conceput de DispoTech - Italia, este folosit pentru a calma sau atenua durerea cauzata de leziuni, entorse, zgarieturi, cazaturi. Gratie efectului de anestezic local indus de aplicarea spray ului rece pe zonele afectate, activitatile sportive sau de alta natura pot fi reluate rapid. Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata.Ice spray de gheata - anestezic local.Dispo Ice spray rece contine: izobutan, propan, butan, mentol. DispoTech Ice spray rece este indicat in special pentru activitati sportive: vanatai, traume, entorse, hipertermie, umflaturi si in cazurile in care este necesara 

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dispo Ice spray rece, 400 ml, DispoTech - ChrisPharmaBlue 

Acest prospect contine informatii utile despre spray-ul cu gheata marca Dispo Ice spray:

Cand se utilizeaza spray-ul cu gheata.

Cum se utilizeaza spay- ul cu gheata.

DISPO ICE SPRAY este un recipient cu gheata gata de utilizat. Oferind o ameliorare a durerii, spray-ul cu gheata este echipat cu o supapa speciala de dozare care directioneaza fluxul catre zona de tratat. 

Cand utilizati sparay- ul  cu gheata DispoTech

Ca dispozitiv medical de clasa IIa, acest spray cu gheata este deosebit de potrivit pentru tratarea ranilor mici si a vanatailor datorate practicii sportive, dar poate fi utilizat si in sectorul medical, dar si acasa, fiind disponibil si in farmacii sau magazine online.

Sprayul cu gheata este ideal pentru toate sporturile, poate fi utilizat in  tratamentul ranirile mici si vanatai, precum si un instrument util n sectorul medical, stomatologic dar si pentru acasa. 

Cum se utilizeaza spray-ul cu gheata

Spray-ul cu gheata este foatre usor  de utilizat: singura cerinta este de al tine la o distanta de cel putin 20 cm de partea afectata in timpul aplicarii 

Dispo Ice spray rece conceput de DispoTech - Italia, este folosit pentru a calma sau atenua durerea cauzata de leziuni, entorse, zgarieturi, cazaturi. 

Gratie efectului de anestezic local indus de aplicarea spray ului rece pe zonele afectate, activitatile sportive sau de alta natura pot fi reluate rapid. 

Sprayul rece de gheata este usor de aplicat, sprayul este echipat cu o supapa de distributie speciala care directioneaza fluxul spre zona care urmeaza sa fie tratata. Ice spray de gheata - anestezic local. 

Dispo Ice spray rece contine: izobutan, propan, butan, mentol.

DispoTech Ice spray rece este indicat in special pentru activitati sportive: vanatai, traume, entorse, hipertermie, umflaturi si in cazurile in care este necesara o crioterapie si folosirea frigului. 

Spray-ul rece este folosit pentru a calma durerea. 

Prezentare: spray 400 ml 

Producator: DispoTech - Italia 

Fisa tehnica
Beneficii:
spray anestezic pentru piele (vanatai, entorse, zgarieturi)
Administrare:
cutanat
Compozitie:
izobutan, propan, butan, mentol
Mod de prezentare:
spray - 400 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.