Spray de gheata 150 ml

Spray de gheata 150 ml

Spray de gheata 150 ml

Spray pentru durerile provocate de lovituri. Mod de utilizare: Spreiati timp de 4/5 secunde zona afectata de la o distanta de cel putin 20/30 cm, apoi lasati sa actioneze. Unde este necesar puteti repeta operatiunea dar numai dupa ce au trecut efectele primei aplicari.Avertizari:

Nu aplicati pe rani, membrane mucoase sau zgarieturi. A nu se inhala. Evitati contacul cu ochii. Tub sub presiune. Protejati de razele solare si nu expuneti la temperaturi mai mari de 50°C. Nu il intepati si nu il ardeti dupa folosire.Nu il folositi pe langa o flacara deschisa sau p ...

26,85 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Spray de gheata 150 ml

Spray pentru durerile provocate de lovituri.
Mod de utilizare: Spreiati timp de 4/5 secunde zona afectata de la o distanta de cel putin 20/30 cm, apoi lasati sa actioneze. Unde este necesar puteti repeta operatiunea dar numai dupa ce au trecut efectele primei aplicari.

Avertizari:

Nu aplicati pe rani, membrane mucoase sau zgarieturi.A nu se inhala.Evitati contacul cu ochii.Tub sub presiune.Protejati de razele solare si nu expuneti la temperaturi mai mari de 50°C.

Nu il intepati si nu il ardeti dupa folosire.Nu il folositi pe langa o flacara deschisa sau pe produse inflamabile.Interzis fumatul.Luati-va masuri de precautie impotriva descarcarilor electrostatice.Evitati sa eliberati in atmosfera.

Ingrediente:

Butane-Propane-Isobutane,Isopropyl Alcohol,Isopropyl Myristate,Parfum,Menthol.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Extrem de inflamabil.