Spray contra paduchilor, Escenti, 125 ml

Spray contra paduchilor, Escenti, 125 ml

Paduchii de cap-tratament naturist, Spray, solutie pentru paduchi, previne si trateaza-Paduchii. Descriere: Escenti Spray Lotiune pentru copii impotriva paduchilor. Contine extract de arbore de ceai si lamaie. Previne si trateaza infestarea cu paduchi si descalceste parul. Se agita pentru omogenizare, inainte de aplicare pe parul usor umed, dupa ce a fost spalat, se lasa 10 minute apoi se piaptana. Se poate folosi cu rezultate la adulti si copii. Nu se clateste. Escenti Spray Lotiune pentru copii impotriva paduchilor Producator: Escenti. ...

19,50 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
5 17,50 RON Pana la 10,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Escenti Spray impotriva paduchilor

Descriere: Escenti spray lotiune pentru copii impotriva paduchilor contine extract de arbore de ceai si lamaie. 

Previne si trateaza infestarea cu paduchi si descalceste parul. Se agita pentru omogenizare, inainte de aplicare pe parul usor umed, dupa ce a fost spalat, se lasa 10 minute apoi se piaptana. 

Se poate folosi cu rezultate la adulti si copii. Nu se clateste. 

Escenti spray lotiune pentru copii impotriva paduchilor 

Am dezvoltat o serie de produse care ar ajuta la indepartarea păduchilor de cap 

Escenti Spray impotriva paduchilor  - pentru a fi cu adevarat eficient, un produs de protecție a păduchilor de cap trebuie să fie folosit foarte regulat. Am învățat acest lucru din experiență și ne-am asigurat că produsele noastre sunt concepute special pentru a fi potrivite pentru o utilizare frecventă de către copii și bune pentru păr.

Acestea conțin, de asemenea, tot ceea ce ați avea nevoie,  astfel încât nu există nici un motiv să folosiți un produs de păr diferit, chiar și atunci când păduchii nu sunt o problemă. 

De asemenea, am crezut că ar fi o idee bună să aveți un produs care să poată fi folosit între spălări, pentru a spori protecția împotriva păduchilor și pentru a descurca părul, de aceea am dezvoltat Escenti Spray impotriva paduchilor care poate fi pulverizat pe parul umed sau uscat în orice moment.

ESCENTI sampon Tea Tree - impotriva paduchilor pentru uz normal - curata, distruge si protejeaza

ESCENTI spray impotriva paduchilor descurcă și protejează între spălări

Prezentare: 125 ml

Producator: Escenti.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa