Sampon arbore de ceai, previne si trateaza paduchii de cap la copii, adulti

Sampon paduchi 3 in 1 Escenti Kids cu arbore de ceai, 300 ml

Gama de sampoane Escenti Kids 3 in 1 de ingrijire a parului impotriva paduchilor de cap, utilizat ca tratament impotriva paduchilor si a oualor acestora este eficient atat la copii, cat si adulti. Indicatii: samponul previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti; actioneaza impotriva matretii; descalceste parul.

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
517,50 RONPana la 10,00 RON
 In stoc
 

 

Sampon paduchi Escenti Kids 3 in 1 cu ulei de arbore de ceai

Escenti Kids este un sampon 3 in 1 de ingrijire a parului cu ulei pur de arbore de ceai, special conceput si utilizat  ca tratament impotriva paduchilor de cap si a oualor acestora, eficient atat la copii, cat si pentru adulti.

Formula Samponul Escenti Kids de ingrijire a parului si impotriva paduchilor capului este special formulata cu ulei pur de arbore de ceai pentru a ajuta ca tratament impotriva paduchilor de cap si la hranirea parului. Samponul contine un agent special de detangulare a parului pentru a face parul mai usor de pieptanat.

Deasemenea, samponul Escenti actioneaza impotriva matretii. Acesta contine un ingredient special anti-incurcare a parului, ce face parul usor de pieptanat.

Contine: ulei pur de arbore de ceai.

Indicatii:

  • previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti;
  • actioneaza impotriva matretii;
  • descalceste parul.

Mod de utilizare:

Se aplica pe parul ud, se sapuneste si se clateste bine.

Prezentare: flacon 300 ml

Comanda: Escenti Kids - sampon eficient impotriva paduchilor

Despre paduchii de cap

Paduchii de cap este o insecta parazita mica fara aripi, care traieste printre fire de par uman si se hraneste cu mici cantitati de sange extrase din scalp. Paduchii (Pediculus humanus capitis) sunt o problema foarte frecvente, mai ales pentru copii. Muscaturile apar pe scalp, ceafa si chiar umeri si dau senzatia de mancarime si iritatie,

Cel mai bine este de a trata paduchii de cap cat mai repede posibil, deoarece acestea se pot raspandi cu usurinta de la o persoana la alta.

Pentru tratamentul paduchilor de cap Sam Distribution va recomanda sa alegeti cele mai bune produse naturiste eficiente impotriva paduchilor de cap sub diverse forme farmaceutice: sapun, sampoane, spray -uri ect.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa