Sampon arbore de ceai, previne si trateaza paduchii de cap la copii, adulti

Sampon arbore de ceai, previne si trateaza paduchii de cap la copii, adulti

Sampon Escenti: ulei de arbore de ceai, previne, trateaza paduchii de cap la copii si adulti Escenti este un sampon special conceput pentru a mentine parul curat si revigorat. Produsul contine ulei de arbore de ceai pur, ce poate fi utilizat ca tratament ce previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti, deasemenea actioneaza impotriva matretii. Acesta contine, de asemenea un ingredient special anti-incurcare a parului, ce face parul usor de pieptanat. Contine: ulei de arbore de ceai, Indicatii: previne si trateaza paduchii de cap; impotriva matretii; descalceste parul. Mod de utilizare: Se aplica pe parul ud, se sapuneste si se clateste bine. Producator FMCG- Anglia Prezentare flacon 300 ml Comanda: Escenti-sampon contra paduchilor, 300 ml Paduchi Paduch ...

22,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sampon Escenti: ulei de arbore de ceai, previne, trateaza paduchii de cap la copii si adulti

Escenti este un sampon special conceput pentru a mentine parul curat si revigorat. Produsul contine ulei de arbore de ceai pur, ce poate fi utilizat ca tratament ce previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti, deasemenea actioneaza impotriva matretii. Acesta contine, de asemenea un ingredient special anti-incurcare a parului, ce face parul usor de pieptanat. Contine: ulei de arbore de ceai.

Indicatii:

  • previne si trateaza paduchii de cap;
  • impotriva matretii;
  • descalceste parul.

Mod de utilizare:

Se aplica pe parul ud, se sapuneste si se clateste bine.

Producator: FMCG- Anglia

Prezentare: flacon 300 ml

Comanda: Escenti-sampon contra paduchilor, 300 ml

Paduchi

Paduchii de cap este o insecta parazita mica fara aripi, care traieste printre fire de par uman si se hraneste cu mici cantitati de sange extrase din scalp. Paduchii (Pediculus humanus capitis) sunt o problema foarte frecvente, mai ales pentru copii. Muscaturile apar pe scalp, ceafa si chiar umeri si dau senzatia de mancarime si iritatie,

Cel mai bine este de a trata paduchii de cap cat mai repede posibil, deoarece acestea se pot raspandi cu usurinta de la o persoana la alta.

Pentru tratamentul paduchilor de cap Sam Distribution, va recomanda sa alegeti produse naturiste eficiente impotriva paduchilor de cap.

S-ar putea sa-ti placa