Sampon arbore de ceai, previne si trateaza paduchii de cap la copii, adulti

Sampon arbore de ceai, previne si trateaza paduchii de cap la copii, adulti

Sampon Escenti: ulei de arbore de ceai, previne, trateaza paduchii de cap la copii si adulti Escenti este un sampon special conceput pentru a mentine parul curat si revigorat. Produsul contine ulei de arbore de ceai pur, ce poate fi utilizat ca tratament ce previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti, deasemenea actioneaza impotriva matretii. Acesta contine, de asemenea un ingredient special anti-incurcare a parului, ce face parul usor de pieptanat. Contine: ulei de arbore de ceai, Indicatii: previne si trateaza paduchii de cap; impotriva matretii; descalceste parul. Mod de utilizare: Se aplica pe parul ud, se sapuneste si se clateste bine. Producator FMCG- Anglia Prezentare flacon 300 ml Comanda: Escenti-sampon contra paduchilor, 300 ml Paduchi Paduch ...

19,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Sampon Escenti: ulei de arbore de ceai, previne, trateaza paduchii de cap la copii si adulti

Escenti este un sampon special conceput pentru a mentine parul curat si revigorat. Produsul contine ulei de arbore de ceai pur, ce poate fi utilizat ca tratament ce previne si trateaza paduchii de cap la copii si adulti, deasemenea actioneaza impotriva matretii. Acesta contine, de asemenea un ingredient special anti-incurcare a parului, ce face parul usor de pieptanat. Contine: ulei de arbore de ceai.

Indicatii:

  • previne si trateaza paduchii de cap;
  • impotriva matretii;
  • descalceste parul.

Mod de utilizare:

Se aplica pe parul ud, se sapuneste si se clateste bine.

Producator: FMCG- Anglia

Prezentare: flacon 300 ml

Comanda: Escenti-sampon contra paduchilor, 300 ml

Paduchi

Paduchii de cap este o insecta parazita mica fara aripi, care traieste printre fire de par uman si se hraneste cu mici cantitati de sange extrase din scalp. Paduchii (Pediculus humanus capitis) sunt o problema foarte frecvente, mai ales pentru copii. Muscaturile apar pe scalp, ceafa si chiar umeri si dau senzatia de mancarime si iritatie,

Cel mai bine este de a trata paduchii de cap cat mai repede posibil, deoarece acestea se pot raspandi cu usurinta de la o persoana la alta.

Pentru tratamentul paduchilor de cap Sam Distribution, va recomanda sa alegeti produse naturiste eficiente impotriva paduchilor de cap.

Fisa tehnica

Escenti

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa