Pedex balsam

Pedex balsam (paduchi, pediculoza), 100 ml, Herbagen

Pedex | Pediculoza | Paduchi| Tratament Paduchi Produse si tratamente pentru par cu pedicucoza (paduchi de cap ), Pedex, este un sampon (balsam) pentru paduchi, 100 ml, Antiparazitar (pediculoza copii, adulti) producator: Herbagen. Contine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului .Produsul actioneaza si ca balsam pentru par, agentul de conditionare redand suplete si usurinta la pieptanat. Mod de administrare: Balsamul se aplica pe suprafata afectata (spalata in prealabil cu sampon obisnuit si apoi uscata) in cantitate suficienta (cca 70 g pentru zona capului) pentru a permite saturarea pielii si parului. Se lasa sa actioneze cca 10min, dupa care se clateste cu apa....

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Pedex - pediculoza, paduchi, tratament paduchi

Produse si tratamente pentru par cu pedicucoza (paduchi de cap), Pedex, este un sampon (balsam) pentru paduchi , 100 ml. Antiparazitar (pediculoza copii, adulti) producator: Herbagen.

Contine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului.

Produsul actioneaza si ca balsam pentru par, agentul de conditionare redand suplete si usurinta la pieptanat.

Mod de administrare:

Balsamul se aplica pe suprafata afectata (spalata in prealabil cu sampon obisnuit si apoi uscata) in cantitate suficienta (cca 70 g pentru zona capului) pentru a permite saturarea pielii si parului.

Se lasa sa actioneze cca 10 min, dupa care se clateste cu apa.

Pedex este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica pentru tratamentul infestarilor cu pediculus humanus (paduchi).

Un singur tratament este suficient pentru eliminarea parazitilor si oalelor acestora.

Aroma/Continut: uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare

Flacon 100 ml.

Producator: Herbagen Genmar Cosmetics

Tip produs: antiparazitare

Pedex Balsam par 100 ml Antiparazitar Herbagen

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.