Pedex balsam

Pedex balsam (paduchi, pediculoza), 100 ml, Herbagen

Pedex balsam, 100 ml, Herbagen este un produs antiparazitar recomandat pentru copiii si adultii care se confrunta cu problema pediculozei. Contine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului.

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pedex balsam (paduchi, pediculoza), 100 ml, Herbagen

Pedex balsam, 100 ml, Herbagen este un produs antiparazitar recomandat pentru copiii si adultii care se confrunta cu problema pediculozei.

Contine uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare recunoscute pentru proprietatile de indepartarea parazitilor ce pot coloniza parul de pe pielea capului si corpului.

Produsul actioneaza si ca balsam pentru par, agentul de conditionare redand suplete si usurinta la pieptanat.

Mod de administrare:

Balsamul se aplica pe suprafata afectata (spalata in prealabil cu sampon obisnuit si apoi uscata) in cantitate suficienta (cca 70 g pentru zona capului) pentru a permite saturarea pielii si parului.

Se lasa sa actioneze cca 10 min, dupa care se clateste cu apa.

Pedex este un produs dermato-cosmetic cu aplicare topica pentru tratamentul infestarilor cu pediculus humanus (paduchi).

Un singur tratament este suficient pentru eliminarea parazitilor si oalelor acestora.

Aroma/Continut: uleiuri esentiale de rozmarin si cuisoare

Flacon 100 ml.

Producator: Herbagen Genmar Cosmetics

Tip produs: antiparazitare

Pedex Balsam par 100 ml Antiparazitar Herbagen

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.