Spray natural Balepou, paduchi de cap, 100 ml, Pediakid

Spray natural Balepou, paduchi de cap, 100 ml, Pediakid

Paduchi de cap - tratament naturist, Spray anti paduchi, Balepou, 100 ml tratament impotriva paduchilor de cap, spray pentru eliminarea paduchiilor de cap si oualor acestora  Balepou. Spray-ul Pediakid Balepou este o solutie naturala ce contine apa de flori de lavanda, uleiuri esentiale din plante: cedru, geranium, ravensara, levantica, portocala dulce, arbore de ceai,nu irita pielea capului. Poate fi utilizat de cate ori este necesar, fara a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza parul copiilor, deoarece nu contine nici insecticide, nici alcool. Recomandari: Pentru a preveni infestarea cu paduchi, pulverivati Pediakid Balepou spray bio petot ansamblul parului si masati usor pentru a repartizauniform produsul. Nu clatiti, nu stergeti parul dupa aplicare

51,25 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Spray natural Balepou, paduchi de cap, 100 ml, Pediakid

Tratament naturist infestarea capului cu paduchi (spray- paduchi de cap) spray Balepou, un produs Laboratoires Ineldea.

Tratament impotriva paduchilor de cap, spray pentru eliminarea paduchiilor de cap si oualor acestora, Balepou. 

Spray-ul Pediakid Balepou este o solutie naturala ce contine apa de flori de lavanda, uleiuri esentiale din plante: cedru, geranium, ravensara, levantica, portocala dulce, arbore de ceai, nu irita pielea capului. 

Poate fi utilizat de cate ori este necesar, fara a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza parul copiilor, deoarece nu contine nici insecticide, nici alcool.

Recomandari: pentru a preveni infestarea cu paduchi, pulverizati Pediakid Balepou spray bio pe tot ansamblul parului si masati usor pentru a repartiza uniform produsul.

Nu clatiti, nu stergeti parul dupa aplicare. 

Dupa ce parul este aranjat, mai pulverizati un ultim strat de uleiuri deasupra parului si a hainelor ce pot fi contaminate ( gulerul de la sacou, esarfa, caciula)

Precautii: nu este recomanda utilizarea la copii mai mici de 3 ani. 

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. 

A nu se inghiti, numai pentru uz extern; 

Evitati contactul direct cu ochii sau gura. 

A nu se aplica pe plagi deschise sau daca pielea este foarte iritata; In caz de contact accidental sau de intepaturi, spalati cu apa.

Prezentare: 100 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa