solutie pentru paduchi de cap
La reducere!

Solutie pentru paduchi de cap Dezanoplum, Zdrovit

Solutie paduchi de cap Dezanoplum indeparteaza paduchii si ouale acestora. Dezanuplum solutie pentru paduchi si ouale acestora (lindini) indeparteaza paduchii de cap si lindinii fiind un produs eficient in timp scurt (actioneaza in 10 minute) de la aplicarea pe parul infestat cu paduchi si lindini. Solutia pentru paduchi de cap si lindini Dezanoplum, un produs Zdrovit, sigur si usor de utilizat de catre copii, adulti, femei insarcinate si care alapteaza.deoarece nu contine insecticide.

25,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Solutie paduchi de cap Dezanoplum indeparteaza paduchii si ouale acestora

Dezanuplum solutie pentru paduchi si ouale acestora (lindini) indeparteaza paduchii de cap si lindinii fiind un produs eficient in timp scurt (actioneaza in 10 minute) de la aplicarea pe parul infestat cu paduchi si lindini.

Solutia pentru paduchi de cap si lindini Dezanoplum, un produs Zdrovit, sigur si usor de utilizat de catre copii, adulti, femei insarcinate si care alapteaza.deoarece nu contine insecticide.

Ingrediente: 100% Dimeticona, este un ulei de silicon, produs in laborator si utilizat in produse de ingrijire personala, ca agent anti-spuma, protector pentru piele si balsam pentru par si piele.

Ingredientul activ din solutia Deznoplum este Dimeticona, inlatura paduchii de cap si ouale acestora ( numiti in termeni populari lindinii) care se afla in stadiile active de dezvoltare.

Solutia Dezanoplum interzice accesul aerului in aparatul respirator al parazitului, astfel indeparteaza rapid paduchii si lindinii prin sufocare prin asfixiere mecanica

Pentru ca solutia nu se absoarbe prin piele, produsul este sigur de utilizat pe pielea capului.

Mod de aplicare si utilizare: 

Solutia se aplica pe parul uscat, pe intreaga suprafata. 

Se acopera parul cu casca de protectie oferita gratuit la cumpararea solutiei.

Se lasa solutia sa actioneze minimum 10 minute (in functie de lungimea si desimea parului) de la aplicare, paduchii si ouale acestora (lindinii) se sufoca si se deshidrateaza, apoi se piaptana parul cu ajutorul piaptanului special anti-paduchi care este inclus in pachet.

Atentionare: Solutia pentru indepartatrea paduchilor si oualelor acestora nu se aplica pe pielea capului care prezinta leziuni. Doar pentru uz extern, a nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Prezentare: 75 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa