Paranix, sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma

Paranix, sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma

Paranix - Sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma Paranix sampon 100 ml - tratament 100% eficienta pentru paduchii de cap si ouale acestora.Samponul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficient impotriva paduchilor de cap si a oualor acestora atat pentru copii dar si pentru adulti. Paranix sampon este un produs Omega Pharma, tratament cu eficienta maxima importiva paduchilor de capsi a oualor acestora.Paranix sapon are o formula cu atiune dubla: sufoca paduchii de cap si ouale acestora si deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora. Mod de utilizare si aplicare a samponului Paranix: Samponul Paranix se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat samponul sa acopere in intregime scalpul si parul. Produsul se maseaz ...

38,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Paranix - Sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma


Paranix sampon 100 ml - tratament 100% eficienta pentru paduchii de cap si ouale acestora. Samponul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficient impotriva paduchilor de cap si a oualor acestora atat pentru copii dar si pentru adulti.
Paranix sampon este un produs Omega Pharma, tratament cu eficienta maxima importiva paduchilor de cap si a oualor acestora. Paranix sapon are o formula cu atiune dubla: sufoca paduchii de cap si ouale acestora si deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora.
Mod de utilizare si aplicare a samponului Paranix: Samponul Paranix se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat samponul sa acopere in intregime scalpul si parul. Produsul se maseaza bine pe par de la radacini spre varfuri. Lasati samponul sa actioneze timp de zece minute, fiind extrem de important pentru succesul tratamentului. Dupa 10 minute, adaugati o cantitate suficienta de apa pe par, pentru a se forma spuma. Spalati si clatiti bine parul. Tratamentul cu samponul Paranix se repeta dupa 6 zile, pentru o eficienta maxima impotriva paduchilor de cap si ouale acestora.
Prezentare: 100 ml.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa