Paranix, sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma

Paranix, sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma

Paranix - Sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma Paranix sampon 100 ml - tratament 100% eficienta pentru paduchii de cap si ouale acestora.Samponul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficient impotriva paduchilor de cap si a oualor acestora atat pentru copii dar si pentru adulti. Paranix sampon este un produs Omega Pharma, tratament cu eficienta maxima importiva paduchilor de capsi a oualor acestora.Paranix sapon are o formula cu atiune dubla: sufoca paduchii de cap si ouale acestora si deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora. Mod de utilizare si aplicare a samponului Paranix: Samponul Paranix se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat samponul sa acopere in intregime scalpul si parul. Produsul se maseaz ...

40,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Paranix - Sampon tratament pentru paduchii de cap si ouale acestora, 100ml, Omega Pharma


Paranix sampon 100 ml - tratament 100% eficienta pentru paduchii de cap si ouale acestora. Samponul Paranix a fost testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficient impotriva paduchilor de cap si a oualor acestora atat pentru copii dar si pentru adulti.
Paranix sampon este un produs Omega Pharma, tratament cu eficienta maxima importiva paduchilor de cap si a oualor acestora. Paranix sapon are o formula cu atiune dubla: sufoca paduchii de cap si ouale acestora si deshidrateaza paduchii de cap si ouale acestora.
Mod de utilizare si aplicare a samponului Paranix: Samponul Paranix se aplica uniform, pe parul uscat, astfel incat samponul sa acopere in intregime scalpul si parul. Produsul se maseaza bine pe par de la radacini spre varfuri. Lasati samponul sa actioneze timp de zece minute, fiind extrem de important pentru succesul tratamentului. Dupa 10 minute, adaugati o cantitate suficienta de apa pe par, pentru a se forma spuma. Spalati si clatiti bine parul. Tratamentul cu samponul Paranix se repeta dupa 6 zile, pentru o eficienta maxima impotriva paduchilor de cap si ouale acestora.
Prezentare: 100 ml.

S-ar putea sa-ti placa