Sampon antiparazitar, 200 ml, Dr Soleil

Sampon antiparazitar, 200 ml, Dr Soleil

Cumpara Sampon antiparazitar, 200 ml, Dr Soleil de la SamDistribution.ro. Descopera beneficiile Sampon antiparazitar Dr Soleil - produs pentru paduchi de cap, scabie la cel mai bun pret!

13,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Sampon antiparazitar Dr Soleil 

Descriere: Sampon antiparazitar 200 ml Dr Soleil Este un sampon-crema, eficient in combaterea tuturor formelor de pediculoza (distruge paduchii si ouale acestora). Contine ca substanta activa benzoatul de benzil (a se vedea instructiunile de folosire). Este placut parfumat si are suplimentar un efect calmant si cicatrizant. 

Este util si in tratamentul scabiei, ca sampon pentru dus. Sampon antiparazitar 200 ml Dr Soleil 

Producator: Dr Soleil 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.