Multivita Glucoza, 454 g, Sanye - pachet economic 6 buc

Multivita Glucoza, 454 g, Sanye - pachet economic 6 buc

88,92 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Multivita Glucoza 454 g Sanye Intercom (pachet economic x 6 cutii)

Glucoza Multivita Super preturi Oferta la 6 cutii +6 gratis Glucoza Multivita pulbere (praf) /7.41 lei -in limita stocului disponibil Descriere produs:MULTIVITA GLUCOZA 454 gr L&L ADVANCEMED produs nutritiv recomandat ca supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice sau in perioada de convalescenta MULTIVITA GLUCOZA 454 gr L&L ADVANCEMED Glucoza cu multivitamine este un produs nutritiv tonic de calitate, cu efecte de stimularea apetitului si de imbunatatirea starii de sanatate, inlatura oboseala si de stimularea cresterii la copii. MULTIVITA GLUCOZA 454 gr este un produs recomandat ca supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice sau in perioada de convalescenta, fiind un produs nutritiv care poate fi administrat atat copiilor sau persoanelor tinere cat si celor in varsta. Poate inlocui zaharul ca indulcitor pentru ceai, cafea, cacao, lapte sau sucuri de fructe.

Contine: - Vitamin B1 - Vitamin B2 - Vitamin B4 - Vitamin B6 - Vitamin B12 - Vitamin C - Vitamin D2 - Vitamin PP - Calcium Pantothenate - Inositol - Glucose -Utilizarea frecventa a acestui produs contribuie la fortificarea si la imbunatatirea starii de sanatate a organismului. 

Prezentare cutie x 454g Pret pentru 6 cutii 

La acest pret platiti 6 primiti inca 6 gratis/ pret pe cutie 7.41

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.