Verolit - solutie eficienta impotriva negilor si verucilor, 5 ml, Transvital

Verolit - solutie impotriva negilor si verucilor, 5 ml, Transvital

Proprietati: Verolit este un produs Transvital Cosmetics, solutie eficienta impotriva negilor si verucilor de pe suprafata pielii. Solutia Verolit, este cel mai eficient remediu natural destinat indepartarii negilor si verucilor de pe piele

11,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Verolit - solutie eficienta impotriva negilor si verucilor

Proprietati:

Verolit este un produs Transvital Cosmetics, solutie eficienta impotriva negilor si verucilor de pe suprafata pielii.

Solutia Verolit, este cel mai eficient remediu natural destinat indepartarii negilor si verucilor de pe piele. Verolit este un tratament naturist indicat: Negi, Veruci Produsului Verolit este mai eficient impotriva negilor nepigmentati ( albi) daca tratamentul se aplica de 2 ori pe zi. 

Compozitie Verolit:

Acid malic, acid citric, borat de sodiu, guma xanthan, apa. 

Verolit mod de administrare:

Se aplica solutia Verolit direct pe suprafata negului (negilor), pentru ca eficienta tratamentului sa creasca aplicati solutia Verolit de doua ori pe zi. 

Prezentare: 5 ml 

Producator: Transvital Cosmetics - Romania 

Parapharm
6421972000012

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.