Verolit Forte, solutie importiva negilor, 5 ml, Transvital

Verolit Forte, solutie importiva negilor, 5 ml, Transvital

Verolit Forte, solutie importiva negilor, 5 ml, Transvital este ideala in tratarea negilor. Principii active: Acid citric, acid malic in solutie apoasa

17,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Verolit Forte - solutie importiva negilor, 5 ml, Transvital

Verolit Forte Prospect:

Solutie impotriva negilor Verolit Forte este ideala in tratarea negilor.

Ingrediente: Aqua, Malic acid, Chloroacetic acid, Citric acid, Xanthan gum, Sodium borate.

Mod de administrare: Se aplica pe suprafata negilor de 2 ori/zi.

Gelul se aplica direct pe suprafata negului, astfel ca preparatul sa acopere toata suprafata afectata, dar sa nu ajunga in alte zone ale pielii. Dupa uscare se formeaza o pelicula solida care isi exercita efectul. Operatiunea trebuie repetata in caz de spalare/stergere a peliculei active, dar cel putin de 2 ori/zi. Negul poate disparea chiar din prima saptamana de tratament.

In cazul in care negul ca nu dispare complet, repetati tratamentul dupa o pauza de 7 zile. Pentru protejarea pielii din jurul negului/verucii se recoamnda folosirea balsamului de galbenele.

Prezentare: 5 ml

Producator: Transvital Cosmetics

Fisa tehnica

Parapharm
6421972000470

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.