Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, Naturalia Diet

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, Naturalia Diet

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, potenta, erectii puternice cu Natural Potent - formula imbunatatita - prospect: Natural Potent 6 fiole produsul original din China, se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati. Producator:Julin Longuan Healthcarefood Prezentare: 6 fiole / cutie Indicatii: erectii ferme si de lunga durata ameliorarea starii de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, incaruntire prematura, impotenta sexuala, revigoreaza impulsul sexual, intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului. Compozitie: Solutie orala produs natural pentru potenta (impotenta sexuala).

4.356,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, potenta, impotenta sexuala 

Natural Potent formula imbunatatita prospect:

Natural Potent 6 fiole produsul original din China, se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati. Producator:Julin Longuan Healthcarefood 

Prezentare: 6 fiole / cutie, 60 cutii pe bax. 

Indicatii: 

erectii ferme si de lunga durata ameliorarea starii de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, incaruntire prematura, impotenta sexuala, revigoreaza impulsul sexual, intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului. 

Compozitie: 

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. 

Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. 

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. 

Mod de administrare: 

Se bea o fiola de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. 

Se recomanda o fiola/zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile. 

Contraidicatii: 

Prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima si persoanelor sub 18 ani.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.