Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, Naturalia Diet

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, Naturalia Diet

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, potenta, erectii puternice cu Natural Potent - formula imbunatatita - prospect: Natural Potent 6 fiole produsul original din China, se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati. Producator:Julin Longuan Healthcarefood Prezentare: 6 fiole / cutie Indicatii: erectii ferme si de lunga durata ameliorarea starii de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, incaruntire prematura, impotenta sexuala, revigoreaza impulsul sexual, intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului. Compozitie: Solutie orala produs natural pentru potenta (impotenta sexuala).

4.356,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Natural Potent 6 fiole x 60 cutii, potenta, impotenta sexuala 

Natural Potent formula imbunatatita prospect:

Natural Potent 6 fiole produsul original din China, se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati. Producator:Julin Longuan Healthcarefood 

Prezentare: 6 fiole / cutie, 60 cutii pe bax. 

Indicatii: 

erectii ferme si de lunga durata ameliorarea starii de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, incaruntire prematura, impotenta sexuala, revigoreaza impulsul sexual, intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului. 

Compozitie: 

Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. 

Reteta produsului Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. 

Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti. 

Mod de administrare: 

Se bea o fiola de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. 

Se recomanda o fiola/zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile. 

Contraidicatii: 

Prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima si persoanelor sub 18 ani.