Natural Potent 6 fiole  x 5 cutii

Natural Potent 6 fiole x 5 cutii

Natural Potent 6 fiolex 5 cutiiNatural Potent - prospect:Natural Potent 6 fiole produsul original din China,se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati.Producator:Julin Longuan HealthcarefoodPrezentare: 6 fiole / cutieIndicatii:erectii ferme si de lunga durataameliorarea starii de oboseala,slabiciune,tiuit in urechi,incaruntire prematura,impotenta sexuala,revigoreaza impulsul sexual,intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului.Compozitie: Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Reteta produsului i Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. ...
335,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron

Descriere

Natural Potent 6 fiole x 5 cutii

Natural Potent - prospect:


Natural Potent 6 fiole produsul original din China,se foloseste pentru imbunatatirea functiilor sexuale si starii generale la barbati. Producator:Julin Longuan Healthcarefood Prezentare: 6 fiole / cutie Indicatii: erectii ferme si de lunga durata ameliorarea starii de oboseala, slabiciune, tiuit in urechi, incaruntire prematura, impotenta sexuala, revigoreaza impulsul sexual, intarzierea imbatranirii si incaruntirii parului.
Compozitie: Solutia este facuta din ierburi salbatice proaspete dupa un proces stiintific de tratare, pregatire, rafinare si extragere. Reteta produsului i Natural Potent a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual, tonificand trupul si revigorand rapid impulsul sexual. Efectul a fost dovedit de institutiile de cercetare autorizate chinezesti.
Mod de administrare: Se bea o fiola de 10 ml cu 45-60 de minute inaintea raportului sexual. Se recomanda o fiola/zi pentru intretinerea sanatatii iar pentru tratament o cura de 16 zile.
Contraidicatii: Prudenta la persoane cu hipertensiune si boli de inima si persoanelor sub 18 ani.

Fisa tehnica

2 alte produse in aceeasi categorie: