GNC Acid Folic 400 Mcg

GNC Acid Folic 400 Mcg, 100 tablete

GNC Acid Folic 400 Mcg, 100 tablete este una dintre vitaminele care ajuta la dezvoltarea normala si optima a fatului in timpul sarcinii si in lactatie.

55,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

GNC Acid Folic 400 Mcg, 100 tablete

Acidul folic GNC 400 mcg este o vitamina B importantă care contribuie la dezvoltarea sănătoasă a fătului. Acidul folic este tipul sintetic de acid folic, o vitamina care se gaseste in mod natural in legumele cu frunze verzi. Produsele fortificate, cum ar fi cerealele, făina și pastele, conțin adesea nutrienții.

Joacă un rol critic în replicarea și repararea ADN-ului. Acidul folic poate juca un rol în menținerea nivelurilor normale de homocisteină. Atunci când este luat de femeile însărcinate, acidul folic GNC 400 mcg poate ajuta la reducerea riscului femeii de a avea un copil cu un defect al creierului sau măduvei spinării.

GNC Acid Folic 400 Mcg beneficii:

  • Ajută la formarea corectă a ADN-ului*
  • Oferă nutrienți importanți pentru dezvoltarea sănătoasă a fătului*
  • Fără gluten

Ingrediente:

Folat - 400 mcg

Alte ingrediente: Dextroză, sursă vegetală de acid stearic, sursă vegetală de stearat de magneziu, pudră de tărâțe de orez (Oryza sativa)

Administrare: luați 1 sau 2 comprimate pe zi. Folatul nu trebuie să depășească 278% din DV, 1667 mcg DFE (1000 mcg).

Prezentare: 100 tablete

GNC
048107177249
Fisa tehnica
Beneficii:
dezvoltarea normala a fatului
Administrare:
1-2 tablete pe zi
Mod de prezentare:
100 tablete

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.