Vitamina C din macese, Alevia

Supliment, Vitamina C din macese, Alevia - 20 comprimate

Vitamina C una dintre cele mai cunoscute vitamine, joacă un rol esențial în procesele metabolice fundamentale, asigura prevenirea și tratarea răcelii și gripei

14,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

Supliment, Vitamina C din macese, Alevia - 20 comprimate

Principalul element valoros al măceșelor este acidul ascorbic, adică vitamina C. Datorită conținutului mare de vitamine, măceșul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C joacă un rol esențial în procesele metabolice fundamentale și anume în reacțiile de oxido-reducere și în respirația celulară. Măceșele cresc rezistența capilarelor sanguine, care devin astfel mai puțin fragile.

Vitamina C este de baza in neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor. Are un rol principal in procesele de vindecare a plagilor si arsurilor, sustine imunitatea, structura osoasa si pielea.

Vitamina C poate fi luata in cazul in care avem simptome de raceala, febra sau poate in caz de arsuri, diaree, hipertiroidie, deficit de fier sau proteine. Sa retinem totusi ca doza zilnica maxim admisa de vitamina C este de 2000 mg.

Vitamina C din macese este recomandata în:

  • Efort fizic intens.
  • Anemie
  • Prevenirea și tratarea răcelii și gripei
  • Ca tonic și stimulent general
  • Infecții respiratorii

Vitamina C din macese efecte:

  • Susține funcționarea normală a sistemului imunitar;
  • Fortifică tonusul general al organismului;
  • Sustine rezistența organismului în timpul sezonului rece sau în perioadele intersezoniere;
  • Protejează organismul împotriva stărilor de oboseală și efort prelungit.

Compozitie: Extract standardizat de Măceş 200mg,din care Vitamina C 100mg.

Administrare: Câte 3- 4 comprimate pe zi.

Fisa tehnica

Alevia
6423602000522
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
20 comprimate
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
06.12.2021

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa