CA+D3

Ca+D3, 60 comprimate, Alevia

Calciul este implicat în orice, de la transmiterea semnalului nervos la sănătatea vaselor de sânge, el dezvoltă și întărește oasele. Contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara. Diminueaza starile de neliniste, iritabilitate, nervozitate.

17,71 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ca+D3, 60 comprimate, Alevia [6423602012433]

Calciul este implicat în orice, de la transmiterea semnalului nervos la sănătatea vaselor de sânge, el dezvoltă și întărește oasele. Contribuie la procesul de diviziune si de diferentiere celulara. Diminueaza starile de neliniste, iritabilitate, nervozitate.

Corpurile noastre nu își pot produce propriul calciu, de aceea este important să obținem suficient calciu din alimentele pe care le consumăm.

Calciul și vitamina D3 sunt necesare pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos. 

Cel mai cunoscut rol al Vitaminei D este de a mentine la valori normale nivelul de calciu si de fosfor din sange. Vitamina D ajută la asimilarea calciului din alimentele consumate.

Recomandat ca adjuvant în:

  • Menopauză, sindrom premenstrual, sindrom de ovar polichistic, preeclampsie
  • Osteoartrită, osteoporoză, osteomalacie, rahitism, artrită reumatoidă, discopatii, fracturi osoase, reglarea contracțiilor musculare, nevralgii
  • Insomnie, depresie, stres, stări de anxietate și nervozitate, migrene, oboseală.

Beneficii Ca+D3, 60 comprimate, Alevia:

  • Contribuie la o neurotransmisie normală
  • Pentru menţinerea sănătăţii sistemului osos
  • Contribuie la funcţionarea normală a enzimelor digestive 
  • Pentru menţinerea sănătăţii dinţilor
  • Contribuie la coagularea normală a sângelui 
  • Contribuie la funcţionarea normală a sistemului muscular

Compoziție per 2 comprimate: Calciu (carbonat de calciu) 420mg, Vitamina D3 5µg

Administrare: 2-3 comprimate pe zi.

Prezentare: 60 comprimate

Alevia
6423602012433
Fisa tehnica
Producator:
Alevia
Ultima actualizare:
07.04.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.