Biotina - Biotin 5000 mcg, GNC, 120 capsule

Biotina, Biotin 5000 mcg, GNC, 120 capsule

Biotina (Biotin 5000 mcg) este cunoscuta si sub denumirea de vitamina H sau vitamina B7. Ca și alte vitamine B, biotina joacă un rol important în menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor si este un supliment alimentar marca GNC.

199,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
2 190,00 RON Pana la 18,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Biotina - Biotin 5000 mcg, GNC, 120 capsule

Ce este biotina?

Biotina este un compus organic care se găsește atât în ​​țesuturile animale, cât și în cele vegetale. Aparține vitaminelor solubile în apă. Este o coenzimă a multor procese complexe. Aceasta înseamnă că enzimele specifice nu pot cataliza corect reacțiile decât dacă biotina este prezentă în mediul lor. Din acest motiv, deficiența acestuia poate avea consecințe grave asupra organismului.

Proprietățile si beneficiile biotinei

Biotina este una dintre vitaminele esențiale pentru funcționarea corectă a organismului. La fel ca multe vitamine din complexul B, este strâns legată de structura și funcția pielii, părului și unghiilor. Cercetările confirmă că persoanele care iau biotină sub formă de supliment își întăresc unghiile și poate ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a parului.  

Acest compus este, de asemenea, implicat în formarea protrombinei, care la rândul său joacă un rol foarte important în coagularea sângelui.

În plus, vitamina B7 participă la procese atât de importante precum formarea acizilor grași sau gluconeogeneza, adică producția de glucoză.

Biotina acționează și asupra glandei tiroide, susținând funcționarea acestui organ.

Un simptom care nu este evident și poate părea inițial fără legătură cu o deficiență de biotină este creșterea nivelului de colesterol din sânge. În absența biotinei, apar și simptome generale precum lipsa de concentrare și somnolență, precum și demența. Pe de altă parte, poate exista o stare opusă de iritabilitate.

Lipsa cantităților adecvate de biotină din organism afectează negativ și mușchii, ceea ce se manifestă prin durere și uneori furnicături.

Sustine sanatatea pielii, unghiilor si parului.

Concentratie mare pe portia de servire, o singura capsula furnizeaza 5000 mcg de biotina;

Vitamina esentiala pentru metabolismul energetic si sinteza acizilor grasi;

Ajuta in cazul deficientei de biotina;

Produsul nu contine gluten, soia, grau sau lactate.

Mod de administrare

Ca supliment alimentar, administrati 1 capsula pe zi.

Compozitie

Calciu 170 mg

Biotina 5000 mcg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, gelatina, celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza, talc, stearat de magneziu din sursa vegetala, silicat de calciu.

Nu contine: zahar, amidon, coloranti artificiali, arome artificiale, sodiu, grau, gluten, porumb, soia, lactate.

Producator:

GNC - General Nutrition Corpotation, 

Fabricat in USA

GNC
0048107121594

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.