Litorsal cu aroma de menta si lamaie - sursa de saruri si electroliti Zdrovit

Litorsal cu aroma de menta si lamaie - sursa de saruri si electroliti Zdrovit

Litorsal proprietati: Litorsal de la Zdrovit, suplimentul alimentar asigura necesarul organismului de saruri si electroliti in caz de canicula, benefic persoanelor care depun efort este o sursa indicata pentru hidratare si mineralizarea organismului pentru a impiedica deshidratarea.

 

21,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Zdrovit| Litorsal cu aroma de menta si lamaie, 24 comprimate efervescente

Ingrediente ZDROVIT Litorsal:

Glucoza, Potasiu, Sodiu, Vitamina C, bicarbonat de sodiu, glucoza anhidră, fosfat dipotașic, sorbitol, acid L-ascorbic, ciclamat de sodiu, acesulfam-K, aspărtam, aromă de lămâie și de mentă, conține lactoza din lapte, riboflavin-5-fosfat de sodiu.

Litorsal este un supliment alimentar Marca ZDROVIT sub formă de tablete efervescente cu aromă de lămâie-mentă, cu electroliti pentru hidratare si mineralizare, care potolește rapid și eficient setea. Mai mult, ajută la completarea deficiențelor de lichide și minerale și, astfel, menține echilibrul apei și al electroliților corpului.

După dizolvarea comprimatului, se creează un lichid special de rehidratare, format din componentele cheie pentru sănătate: sodiu (electrolitul de bază care reglează distribuția apei în organism), potasiu (reglarea presiunii osmotice a organismului) și glucoza (necesară pentru buna funcționare a inima și creierul).

Compoziția selectată corespunzător a preparatului vă permite să completati rapid pierderile de apa din corp. Litorsal ajută la menținerea echilibrului apei și a electroliților corpului și, astfel, la menținerea unei sănătăți bune.

ZDROVIT Indicații pentru utilizare:

mineralizeaza, hidrateaza organismul si potoleste eficient setea

ajuta la echilibrarea balantei electrolitice si asigura un aport de glucoza, cu rol in functionarea normala a inimii si creierului

contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos si a sistemului muscular

contribuie si la reducerea oboselii si a extenuarii

Litorsal este destinat adolescentilor si adultilor.

Litorsal supliment alimentar recomandat pentru hidratare si mineralizare.

Litorsal este recomandat persoanelor care depun efort fizic intens pentru a preveni deshidratarea si pentru a reda organismului necesarul de saruri minerale si electroliti, în timpul efortului fizic, în timpul exercițiilor sportive.

Cum se administrează LITORSAL:

Se dizolvă comprimatul efervescent în 200 ml de apă. Se bea pentru a-ți potoli setea. Se recomandă maximum 3 comprimate pe zi.

Litorsal cu aroma de menta si lamaie, un produs Marca Zdeovit, forma farmaceutica: comprimate efervescente face parte din categoria "Dieta si wellness" - Multivitamine si minerale pe SamDistribution.ro magazin online de produse naturiste.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.