Vitamax Q10, 15 capsule, Omega Pharma

Vitamax Q10, 15 capsule, Omega Pharma

Vitamax Q10 prospect: Supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng si coenzima Q10.Vitamine si minerale - Vitamax Q10 pentru sanatatea si functionarea optima a organismului. Vitamax Q10 a fost gandit special pentru acele persoane ce-si doresc un tonus fizic si psihic ridicat dar si o sanatate de fier. Multe dintre vitamine sau minerale sunt furnizate prin alimentatie doarece nu pot fi produse de catre organismul nostru.Coenzima Q10 sutine metabolismul energetic normal al celulei. Ginsengul ajuta la ameliorarea reactiilor organismului la factorii de stresm, la tonifierea si revigorarea organismului, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, imbunatatirea calitatii vietii si la cresterea sperantei de viata.Utilizari Vitamax Q10:Acest supliment alimentar poate fi con ...

28,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Vitamax Q10 prospect:

Supliment alimentar cu vitamine, minerale, Ginseng si coenzima Q10. Vitamine si minerale - Vitamax Q10 pentru sanatatea si functionarea optima a organismului. Vitamax Q10 a fost gandit special pentru acele persoane ce-si doresc un tonus fizic si psihic ridicat dar si o sanatate de fier. Multe dintre vitamine sau minerale sunt furnizate prin alimentatie doarece nu pot fi produse de catre organismul nostru. 

Coenzima Q10 sutine metabolismul energetic normal al celulei. Ginsengul ajuta la ameliorarea reactiilor organismului la factorii de stresm, la tonifierea si revigorarea organismului, ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, imbunatatirea calitatii vietii si la cresterea sperantei de viata. 

Utilizari Vitamax Q10: 

Acest supliment alimentar poate fi consumat in vederea normalizarii functiilor organismului si contribuie la: 

 • reducerea oboselii si extenuarii; 
 • mentinerea normala a nivelului de vitamine si minerale; 
 • metabolismul energetic normal; 
 • mentinerea functiei cognitive normale;  revigorarea si tonifierea organismului; 
 • functionarea normala a sistemului imunitar; 
 • mentinerea sanatatii sistemului osos, a gingiilor si a dintilor; 
 • dezvoltarea unui fizic si psihic sanatos; 
 • functionarea normala a sistemului muscular si a tesutului conjunctiv;
 • sinteza normala si metabolizarea hormonilor steroizi; 
 • mentinerea sanatatii pielii si a parului; 
 • cresterea sperantei de viata si imbunatatirea calitatii vietii 

Compozitie Vitamax Q10: 

Vitamina C - ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la functionarea normala a sistemului imunitar, la formarea normala a colagenului pentru buna functionarea a sistemului osos, a gingiilor, a cartilagiilor, dintilor, precum a vaselor de sange. Calciu - contribuie la metabolismul energetic normal, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor; la functionarea normala a sistemului muscular si coagularea normala a sangelui.

120 mg Magneziu - ajuta la functionarea optima a sistemului muscular si nervos, la reducerea extenuarii si oboselii, ajuta la echilibrul electrolitic, ajuta la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, ajuta la la sinteza normala a proteinelor.56,25 mg Fier - Fierul ajuta la metabolismul energetic normal, la functia cognitiva normala, la functionarea normala a sistemului imunitar, la formarea hemoglobinei si globulelor rosii, la reducerea oboselii si extenuarii si la transportul normal al oxigenului in corp, ajuta in procesul de diviziune celulara. 16 mg 

Extract din radacina de Ginseng - ajuta la funct ionarea optima a sistemului imunitar, contribuie la tonifierea si revigorarea organismului si la reducerea oboselii si extenuarii

40 mg Coenzima Q10 - ajuta la metabolismul energetic al celulei.10 mg 

Vitamina E - combate stresului oxidativ.12 mg Zinc - ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la procesul de diviziune celulara, la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii parului, a pielii a unghiilor, a vederii normale si a sistemului osos, la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale. 

10 mg Fluor - sustine sanatatea dintilor.

3,5 mg Acid pantotenic - ajuta la metabolismul energetic normal, la performanta mentala normala si la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a reducerea oboselii si extenuarii, sinteza vitaminei D si a unor neurotransmitatori. 6 mg Mangan - sustine metabolismul energetic normal, ajuta la formarea normala a tesuturilor conjunctive, ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului. 

2 mg Vitamina B6 - ajuta la metabolismul energetic normal, al proteinelor si al glicogenilor, la metabolismul normal al homocisteinei, la sinteza normala a cisteinei, mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos. Ajuta la reglarea activitatii hormonale si reducerea oboselii si extenuarii. 

1,4 mg Vitamina B2 - ajuta la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al proteinelor, glicogenilor si homocisteinei, la sinteza normala a cisteinei, mentinerea sanatatii psihice, la functionarea normala a sistemului nervos. Contribuie la formarea normala a globulelor rosii, la reglarea activitatii hormonale si la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului imunitar, 

1,4 mg Vitamina B1 - ajuta la functionarea normala a inimii, sistemului nervos, la metabolismul energetic normal si la mentinerea sanatatii psihice.

1,1 mg Vitamina A - sustine sanatatea pielii, vederea normala si a membranelor mucoase, ajuta la procesul de diferentiere celulara, ajuta la functionarea optima a sistemului imunitar. 

800 μg Cupru - contribuie la transportul normal al fierului in corp, ajuta la protejarea constituientilor celulari impotriva stresului oxidativ, la pigmentarea normala a pielii si parului, la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive, la functionarea normala a sistemului nervos si a celui imunitar;

1000 μg Acid folic - ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, la sinteza normala a aminoacizilor, la buna functionare a hematopoiezei, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar.

200 μg Vitamina K - Iod - la functionarea normala a glandei tiroide, Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni; contribuie la mentinerea sanatatii pielii, la functia cognitiva normala. 

150 μg Seleniu - sustine protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si sistemului imunitar. 

55 μg Vitamina H - ajuta la metabolismul normal al macronutrientilor, la mentinerea sanatatii pielii, la functionarea normala a sistemului nervos, a parului si a membranelor mucoase. 

50 μg Crom - sustine metabolismul optim al macronutrientilor. 

40 μg100% Molibden - sustine metabolismul aminoacizilor ce contin sulf 

50 μg Vitamina D3 - ajuta la functionarea normala a sistemului imunitara, juta la utilizarea optima a calciului si fosforului, participa la procesul de diviziune celulara, la functionarea normala a sistemului muscular si la mentinerea sanatatii sistemului osos

5 μg 

Mod de utilizare: 1 capsula moale administrata cu suficienta apa 

Prezentare: 15 capsule 

Producator: Omega Pharma

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa