Calciu Lactic 500 mg, 20 tablete, Hyllan Pharma

Calciu Lactic 500 mg, 20 tablete, Hyllan Pharma

Calciu Lactic 500mg, 20 tablete ( pentru copii), Hyllan Pharma Calciu Lactic 500 mg prospect: Calciu lactic este un supliment alimentar de la Hyllan, este o forma de calciu cu cea mai rapida si usoara asimilare. Ingrediente: 500 mg lactat de calciu pentahidrat, amidon de porumb, talc si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti).Indicatii:Ca sursa de calciu, Calciu lactic,contribuie la metabolismul energetic normal,contribuie la functionarea normala a sistemului muscular,este necesar pentru mentinerea sistemului osos,este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor.Doze si mod de administrare:2-3 comprimate de 3- 4 ori pe zi, sfaramate in prealabil ( sau conform sfatul medicului sau farmacistului). Precautii:Litiaza renala, hipercalcemie, hipertiroidism.P ...

5,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Calciu Lactic 500 mg, 20 tablete ( pentru copii), Hyllan Pharma

Calciu Lactic 500 mg prospect:

Calciu lactic este un supliment alimentar de la Hyllan, este o forma de calciu cu cea mai rapida si usoara asimilare. 

Ingrediente:

500 mg lactat de calciu pentahidrat, amidon de porumb, talc si stearat de magneziu (agenti antiaglomeranti). 

Indicatii: Ca sursa de calciu, Calciu lactic, contribuie la metabolismul energetic normal, contribuie la functionarea normala a sistemului muscular, este necesar pentru mentinerea sistemului osos, este necesar pentru mentinerea sanatatii dintilor. 

Doze si mod de administrare: 

2-3 comprimate de 3- 4 ori pe zi, sfaramate in prealabil ( sau conform sfatul medicului sau farmacistului). 

Precautii: 

Litiaza renala, hipercalcemie, hipertiroidism. 

Prezentare: 

Cutie cu 20 comprimate 

Supliment alimentar notificat de Ministerul Sanatatii cu nr 1354/2009. 

Marca: 

Hyllan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.