Glucoza Multivita,  454 g, Sanye Intercom

Glucoza Multivita, 454 g, Sanye Intercom

Multivita Glucoza ( 454 gr Sanye Intercom) Descriere: Glucoza Multivita - pulbere este un produs nutritiv tonic de calitate, supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice cu efecte de stimulare a apetitului si de imbunatatire a starii de sanatate, de inlaturare a oboselii si de stimulare a cresterii la copii. Este un produs recomandat ca supliment sau in perioada de convalescenta, fiind un produs nutritiv care poate fi administrat atat copiilor sau persoanelor tinere, cat si celor in varsta. Poate inlocui zaharul ca indulcitor pentru ceai, cafea, cacao, lapte sau sucuri de fructe. Utilizarea frecventa a acestui produs va contribui la fortifie ...

14,84 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Multivita Glucoza ( pulbere - praf) pret

Descriere: Glucoza Multivita este un produs nutritiv tonic de calitate, supliment in dieta femeilor insarcinate sau in perioada de lactatie, persoanelor astenice cu efecte de stimulare a apetitului si de imbunatatire a starii de sanatate, de inlaturare a oboselii si de stimulare a cresterii la copii.

Este un produs recomandat ca supliment sau in perioada de convalescenta, fiind un produs nutritiv care poate fi administrat atat copiilor sau persoanelor tinere, cat si celor in varsta.

Poate inlocui zaharul ca indulcitor pentru ceai, cafea, cacao, lapte sau sucuri de fructe.Utilizarea frecventa a acestui produs va contribui la fortifierea si imbunatatirea starii de sanatate a organismului. 

Compozitie: pe 100 g: 

Vitamina B1 1,10 mg;  Vitamina B2 0,50 mg;  Vitamina B4 0,20 mg;  Vitamina B6 0,66 mg;  Vitamina B12 0,22 mg, Vitamina C 20,00 mg; Vitamina D2 1,000 I.U;  Vitamina PP 11,00 mg; Calcium panthotenate 5,00 mg; Inositok 50,00 mg; Glucoza restul pana la 100 g Prezentare: recipient metalic cu 454 g Glucoza pura cu Multivitamine.

Producator; China (Sanye Intercom)

* Acest produs nu se mai importa in Romania!

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.