Calciu Efervescent 20Tb Walmark

Calciu Efervescent 20Tb Walmark

Comanda Calciu Efervescent 20Tb Walmark pentru sanatatea oaselor si a dintilor de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Calciu Efervescent prospect: ideal pentru sistemul nervos si muschi la persoanele varstnice

15,30 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Calciu Efervescent Walmark

Prospect Calciu Efervescent Walmark, 20 tablete, cu o compozitie pe 2 tablete de 1000 mg, minerale pentru sanatatea oaselor si a dintilor ce sprijina: sistemului cardiovascular, sistemul nervos si muschi, persoanele invarsta, imobilizate la pat timp indelungat, persoane in convalescenta, femeile la menopauza, contribuie la controlul greutatii 

Calciul este esential proceselor cheie din organismul uman, fiind necesar in sanatatea oaselor, pentru mentinerea dintilor puternici si a circulatiei sanguine la un nivel normal. 

Compozitie: -Portia zilnica recomandata (2 tablete) contine: -Calciu 1000,0 mg 

Dozare: -Ca supliment alimentar, 2 tablete pe zi, dizolvate intr-un pahar cu apa 

Prezentare: Calciu Efervescent 20Tb Walmark 

Producator: Walmark

Fisa tehnica

Walmark

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.