Calciu Absorbabil 30Cps NB Walmark

Calciu Absorbabil 30Cps NB Walmark

Calciu Absorbabil 30Cps NB Walmark util in starile de slabiciune generala cauzate de carenta de calciu intervine in mentinerea densitatii osoase

30,35 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Calciu Absorbabil 30Cps N.B. Walmark

Descriere: Calciu Absorbabil 30Cps N.B. Walmark

util in starile de slabiciune generala cauzate de carenta de calciu

* intervine in mentinerea densitatii osoase

* regleaza functionarea muschilor

* contribuie la sanatatea sistemului nervos

Calciul este un mineral de baza al organismului uman, intervenind la nivelul oaselor si dintilor unde asigura structura de rezistenta. De asemenea, este implicat in fiziologia musculaturii, a inimii si a aparatului digestiv.

Reducerea concentratiei de calciu din sange poate duce la aparitia unor senzatii de slabiciune generalizata si la demineralizarea oaselor. Asimilarea calciului in organism se face in functie de capacitatea acestuia de a absorbi ionii de calciu din tractul digestiv, cat si de prezenta vitaminei D.

Calciul fiind unul dintre elementele care se digera si se absoarbe cu mare dificultate, Calciu Absorbabil cu Vitamina D se prezinta sub o forma mai usor de asimilat: capsule gelatinoase cu continut lichid.

Ingrediente

Doza zilnica recomandata (2 capsule) contine

Calciu (carbonat de calciu) 1000 mg

Vitamina D (colecalciferol) 100 UI

Administrare

Ca supliment alimentar, cate 2 capsule gelatinoase pe zi, luate cu apa.

Prezentare 30 capsule

Calciu Absorbabil 30Cps N.B. Walmark

Produs: Walmark

Fisa tehnica

Walmark

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.