Ca Mg Zn cu Aquamin, 30 tablete, Walmark

Ca Mg Zn cu Aquamin, 30 tablete, Walmark

Ca Mg Zn cu Aquamin, 30 tablete, Walmark efecte benefice asupra sistemului nervos* ajuta la functionarea normala a muschiului inimii* sustine sistemul imunitar

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Descriere: Ca Mg Zn cu AQUAMIN 30tb WALMARK

Minerale pentru mentinerea sanatatii oaselor si a muschilor! Efecte: * contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor * au efecte benefice asupra sistemului nervos * ajuta la functionarea normala a muschiului inimii * sustine sistemul imunitar * este potrivit in timpul graviditatii si alaptarii (la recomandarea medicului), in timpul convalescentei precum si in perioade stress Aquamin este un complex multi-mineral obtinut dintr-o alga marina, ce creste in apele curate, ecologice din Oceanul Atlantic. 

Aquamin este o sursa unica de minerale naturale. Mod de administrare: 1 tb/zi CA MG ZN CU AQUAMIN 30tb WALMARK 

Produs: Walmark

Fisa tehnica

Walmark

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.