Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark Calciul si magneziul sunt principalele minerale ce raspund de calitatea structurii osoase precum si de forta de contractie a muschilor si functionarea nervilor  Zincul este esential in mentinerea 

65,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Descriere

CA MG ZN 100tb WALMARK Descriere: CA MG ZN 100tb WALMARK

Calciul si magneziul sunt principalele minerale ce raspund de calitatea structurii osoase, precum si de forta de contractie a muschilor si functionarea nervilor. 

-Zincul este esential in mentinerea sanatatii celulelor, actionand favorabil asupra cresterii si multiplicarii lor. De asemenea, zincul influenteaza pozitiv functionarea prostatei si este util in hipertrofiile benigne prostatice.

-Asocierea celor 3 minerale exercita efecte benefice asupra functionarii inimii la parametri optimi si reduce incidenta insomniilor si depresiilor.

-Forma chelata sub care se gasesc mineralele in acest produs le face sa fie mai usor asimilate in organism.

-Ca-Mg-Zn - compozitie:

-Calciu (carbonat de Ca si gluconat de Ca) 333,33 mg 

-Magneziu (oxid de Mg si gluconat de Mg) 133,33 mg 

-Zinc (gluconat de Zn si citrat de Zn) 8,33 mg 

-Dozare:

-1 tableta pe zi 

-Ambalare: 100 tablete

CA MG ZN 100tb WALMARK 

Produs: Walmark

Fisa tehnica

Walmark

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.