Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark raspunde de calitatea structurii osoase precum si de forta de contractie a muschilor si functionarea nervilor.

50,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark

Calcium Magnezium Zinc, 100 tablete, Walmark raspunde de calitatea structurii osoase precum si de forta de contractie a muschilor si functionarea nervilor.

-Zincul este esential in mentinerea sanatatii celulelor, actionand favorabil asupra cresterii si multiplicarii lor. De asemenea, zincul influenteaza pozitiv functionarea prostatei si este util in hipertrofiile benigne prostatice.

- Asocierea celor 3 minerale exercita efecte benefice asupra functionarii inimii la parametri optimi si reduce incidenta insomniilor si depresiilor.

- Forma chelata sub care se gasesc mineralele in acest produs le face sa fie mai usor asimilate in organism.

Calcium Magnezium Zinc compozitie:

-Calciu (carbonat de Ca si gluconat de Ca) 333,33 mg 

-Magneziu (oxid de Mg si gluconat de Mg) 133,33 mg 

-Zinc (gluconat de Zn si citrat de Zn) 8,33 mg 

Administrare: 1 tableta pe zi 

Ambalare: 100 tablete

Produs: Walmark

Walmark
8596024007047

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.