Vitamina A+C+E+Seleniu Efervescent, 20 tablete, Kruger

Vitamina A+C+E+Seleniu Efervescent, 20 tablete, Kruger

Vitamina A+C+E+Seleniu Efervescent, 20 tablete, Kruger este indinspensabila: cresterii normale, proceselor vizuale, reproducerii, mentinerii secretiilor mucoase. 

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Vitamina A+C+E+Seleniu Efervescent, 20 tablete, Kruger

Vitamine efervescente, Kruger Germania, cu aroma de fructe, ce contine: Vitamina A+C+E+Seleniu, sunt tablete efervescente pentru Sanatate. 

Despre Vitaminele Naturale-Vitamine Liposolubile 

Vitamina A (Retinolul) surse alimentare: alimente de origine vegetala-provitamina A (betacarotenul si alti carotenoizi),in partile verzi ale multor legume (spanac,urzici,loboda) si in fructele si legumele pigmentate. 

In organism carotenul se transforma in retinol sub actiunea unei enzime, carotinoza, in principal la nivelul intestinului si mai putin in alte organe. Sunt necesare 6 mg de caroten pentru a obtine 1 mg de retinol. 

Rolurile fiziologice ale vitaminei A.

Este indinspensabila: cresterii normale, proceselor vizuale, reproducerii, mentinerii secretiilor mucoase. 

Vitamina A influienteaza functionarea glandelor endocrine. 

Vitamina E (Tocoferolul) printre sursele alimentare bogate in vitamina E pot fi mentionate alimentele de origine vegetala bogata in lipide, germenii cerealelor si boabele acestora. In uleiurile vegetale preparate prin presarea semintelor la rece se gaseste cea mai mare cantitate. 

Prezentare: 20 tablete 

Producator: Kruger

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.