9 Vita, 100 drajeuri, Yong Kang

9 Vita - Prospect

9 Vita este un preparat multivitaminic marca Yong Kang, supliment alimentar care stimuleaza imunitatea, contine un grup selectionat de vitamine in proportii optime pentru organism.

Compozitie per drajeu:

Vitamina A 750 micro g 93,75

Vitamina B1 1 mg 90,91

Vitamina B2 1 mg 71,43

Vitamina B6 0,5 mg 35,71

Vitamina C 30 mg 37,50

Vitamina D 4 micro g 80,00

Vitamina E 1 mg 8,33

Niacina 10 mg 62,50

D-Pantotenat de calciu 1 mg 16,66

Excipienti: Dextrina (diluant), Zaharoza (agent drajefiere), Pulbere de talc(agent alunecare), Fosfat de calciu dibazic anhidru(diluant), Amidon de porumb (lubrifiant), Stearat de magneziu (lubrifiant), Guma Arabica (agent de acoperire), Ceara galbena de albine (agent de acoperire), Tartrazina (E102)(colorant), Eritrozina (E127)(colorant), Galben amurg (E110)(colorant), Gelatina (antiagregant).

Doze si mod de administrare:

Se administreaza zilnic, 1 drajeu pe zi.

Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, mentinerea sanatati membranelor mucoase si a pielii, mentinerea vederii normale, functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la procesul de diferentiere celulara.

Vitamina B1(tiamina) contribuie la: metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a inimii.

Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea globulelor rosii normale, la mentinerea sanatatii pielii, la mentinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina B6 (piridoxina) contribuie la sinteza normala a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, la mentinerea sanatatii psihice, la formarea normala a globulelor rosii, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuarii, la reglarea activitatii hormonale.

Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a pielii, a vaselor de sange dar şi pentru functionarea normala a sistemului osos si a ligamentelor, contribuie la formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a gingiilor şi a dintilor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii si extenuarii, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E si creste absorbtia fierului.

Vitamina D contribuie la absortia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, la mentinerea sanatatii dintilor, la functionarea normala a sistemului imunitar si participa la procesul de diviziune celulara.

Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Vitamina B3 (niacina) contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii membranelor mucoase, la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Pantotenat de calciu (sare de calciu a acidului pantotenic). Acidul pantotenic contribuie la metabolismul energetic normal, la sinteza normala si la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D si a unor neurotransmitatori; contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la performanta mentala normala.

Prezentare: flacon, 100 drajeuri.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.