Calciu Lactic, 500 mg, 20Comprimate, Biofarm

Calciu Lactic, 500 mg, 20Comprimate, Biofarm

Cumpara Calciu Lactic, 500 mg, 20Comprimate, Biofarm de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Calciu Lactic - supliment nutritiv pentru stari carentiale la cel mai bun pret!

9,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Calciu Lactic, 500 mg,20 Comprimate, Biofarm

Prospect: Calciu Lactic Biofarm 20Cp

Compozitie: 500 mg lactat de calciu pentahidrat corespunzator la 65 mg calciu (6,5% din doza zilnica recomandata) si excipienti.

Indicatii:

Calciul este un mineral foarte determinant in sistemul osos, intervenind in formarea oaselor.

Cea mai mare parte se gaseste in oase si dinti.

Este implicat in transmiterea nervoasa si in reglarea permeabilitatii membranelor celulare.

Mentine ritmul contractiilor cardiace.

Influenteaza procesul de coagulare a sangelui (intervine in formarea tromboplastinei si in transformarea fibrinogenului in fibrina).

Activeaza un mare numar de enzime.

Faciliteaza absorbtia vitaminei B12.

Contribuie la mentinerea echilibrului electrolitic.

Contraindicatii: 

Hipercalcemia datorata hiperparatiroidismului, unei tumori decalcifiante (ex. metastaza osoasa ), hipercalcemia idiopatica a sugarului. Hipercalciuria grava, insuficienta renala grava.

Administrare:

1-4 comprimate pe zi, dupa masa.

Calciu lactic 500 mg este util in stari carentiale cauzate de o alimentatie necorespunzatoare, la copii, in perioada de crestere, in sarcina, alaptare, decalcifieri ale oaselor la batrani.

Efecte adverse: 

Rareori s-au semnalat tulburari gastrointestinale . Creste riscul litiazei renale si al hipercalciuriei. La doze masive apare o calcifiere patologica a parenchimului hepatic . 

Precautii: 

In caz de hipercalciurie usoara (peste 300 mg=7,5 mmol/24 h), insuficienta renala moderata sau in caz de antecedente de calculi renali, se va supraveghea calciuria pe durata tratamentului.

Firma producatoare- Biofarm S.A.

Calciu Lactic 500 mg Biofarm 20Cp

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.