Magneziu 20 comprimate efervescente Sunlife

Magneziu, 20 tablete efervescente, Sunlife

Plafar online vitamine:Magneziu, Magneziu 20 comprimate efervescente-Sunlife. Magneziul mineral contribuie la o functie normala a muschilor si a sistemului nervos. Magneziu sprijina un metabolism energetic normal si ajuta la reducerea oboselii. Compozitie (pe 2 TBL.): Magneziu - 375 mg (100% DZR *) Prezentare:20 tablete efervescenteProducator:Sunlife-Germania ...

9,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Magneziu, 20 tablete efervescente, Sunlife

Magneziu efervescent prospect:

20 tablete efervescente de magneziu cu gust de lamaie, cu edulcoloranti, fara adaos de zahar, fara fructoza, gluten si lactoza - supliment alimentar marca Sunlife Germania.

Magneziu este un element important pentru metabolizarea proteinelor, si sustine functionarea sistemului nervos si a musculaturii, ajuta la reducerea simptomelor de oboseala.

Recomandare:

de doua ori pe zi cate o tableta dizolvata intr-un pahar cu apa (200 ml) ofera o bautura revigoranta, racoritoare, poate fi asministrat pentru completarea necesarului zilnic de magneziu.

Magneziul mineral contribuie la o functie normala a muschilor si a sistemului nervos. 

Magneziu sprijina un metabolism energetic normal si ajuta la reducerea oboselii. 

Ingrediente:

Substanta de acidulare: acid citric, regulator de acidulare, bicarbonat de sodium, carbonat de magneziu, sorbit, edulcolorant ciclamat desodiu, aroma de lamaie, edulcolorant zaharina-sodiu, amidon, colorant riboflavina - 5 fosfat.

Compozitie (pe 2 TBL): Magneziu - 375 mg (100% DZR *)

Prezentare: 20 tablete efervescente 

Producator: Sunlife-Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.