Magneziu 20 comprimate efervescente Sunlife

Magneziu, 20 tablete efervescente, Sunlife

Plafar online vitamine:Magneziu, Magneziu 20 comprimate efervescente-Sunlife. Magneziul mineral contribuie la o functie normala a muschilor si a sistemului nervos. Magneziu sprijina un metabolism energetic normal si ajuta la reducerea oboselii. Compozitie (pe 2 TBL.): Magneziu - 375 mg (100% DZR *) Prezentare:20 tablete efervescenteProducator:Sunlife-Germania ...

9,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Magneziu, 20 tablete efervescente, Sunlife

Magneziu efervescent prospect:

20 tablete efervescente de magneziu cu gust de lamaie, cu edulcoloranti, fara adaos de zahar, fara fructoza, gluten si lactoza - supliment alimentar marca Sunlife Germania.

Magneziu este un element important pentru metabolizarea proteinelor, si sustine functionarea sistemului nervos si a musculaturii, ajuta la reducerea simptomelor de oboseala.

Recomandare:

de doua ori pe zi cate o tableta dizolvata intr-un pahar cu apa (200 ml) ofera o bautura revigoranta, racoritoare, poate fi asministrat pentru completarea necesarului zilnic de magneziu.

Magneziul mineral contribuie la o functie normala a muschilor si a sistemului nervos. 

Magneziu sprijina un metabolism energetic normal si ajuta la reducerea oboselii. 

Ingrediente:

Substanta de acidulare: acid citric, regulator de acidulare, bicarbonat de sodium, carbonat de magneziu, sorbit, edulcolorant ciclamat desodiu, aroma de lamaie, edulcolorant zaharina-sodiu, amidon, colorant riboflavina - 5 fosfat.

Compozitie (pe 2 TBL): Magneziu - 375 mg (100% DZR *)

Prezentare: 20 tablete efervescente 

Producator: Sunlife-Germania

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.