Calciu Magneziu Zinc + Vit. D2 naturala, 30 capsule, Rotta Natura

Calciu Magneziu Zinc + Vit. D2 naturala, 30 capsule, Rotta Natura

Calciu Magneziu Zinc + Vit. D2 naturala, 30 capsule, Rotta Natura creat pentru a aduce un supliment esential sanatatii organismului, in forma lui cea mai adecvata pentru o absorbtie optima

15,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Calciu Magneziu Zinc + Vit.D2 Naturala Rotta Natura 30cps

Descriere: Calciu Magneziu Zinc + Vit.D2 Naturala Rotta Natura 30cps Complex natural a fost creat pentru a aduce un supliment esential sanatatii organismului, in forma lui cea mai adecvata pentru o absorbtie optima. Produsul este obtinut dupa o compozitie clasica, dar cu ingrediente naturale, care ii confera un plus de biodisponibilitate. 

Efecte: contribuie la reducerea oboselii si extenuarii(Mg)- contribuie la functionarea normala a sistemului nervos (Mg) contribuie la o neurotransmisie normala(Ca) contribuie la mentinerea sanatatii psihice (Mg) contribuie la metabolismul energetic normal (Ca, Mg) este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a sanatatii dintilor(Ca) contribuie la functionarea normala a sistemului muscular(Ca, Mg) contribuie la procesul de diviziune celulara (Mg, Zn) contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar (vit. D2, Zn) contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange(vit. D2) contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (Zn) contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive(Ca) Compozitie- Pentru doua capsule: Extract din alge Lithothamnion sp.1068 mg.(cu minim 30% Calciu): 40% din DZR Magneziu marin 535,8(hidroxid de Magneziu cu minim 35% Magneziu): 50% din DZR gelatina (capsula) Gluconat de zinc 66,4 mg. : 90% din DZR Drojdie de bere inactivata15 mg.(Saccharomyces cerevisiae), cu minim 8000 U.I. vit. D2/gram): 200% din DZR 

Compozitie- Pentru doua capsule: Extract din alge Lithothamnion sp.1068 mg.(cu minim 30% Calciu): 40% din DZR, Magneziu marin 535,8(hidroxid de Magneziu cu minim 35% Magneziu): 50% din DZR gelatina (capsula) ,Gluconat de zinc 66,4 mg. : 90% din DZR, Drojdie de bere inactivata15 mg.(Saccharomyces cerevisiae), cu minim 8000 U.I. vit. D2/gram): 200% din DZR. 

Mod de prezentare: Flacon cu 30 capsule Administrare: Cate 1 capsula, de 2 ori pe zi, cu 20-30 min. inainte de masa. Atentie! Femeile gravide si cele care alapteaza pot utiliza produsul la recomandarea medicului. 

Administrarea produsului la copii se va face la recomandarea medicului si numai in masura in care acestia pot inghiti fara dificultati capsula. Calciu Magneziu Zinc + Vit.D2 Naturala Rotta Natura 30cps 

Producator: Rotta Natura

6421803001034

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.