miere poliflora, complex apicol

Miere de albine poliflora Api Felix, 450 g, Complex Apicol

Miere de albine poliflora | Miere Complex Apicol. Miere poliflora marca Apis Felix produsa de Complex Apicol Vaceslav Harnaj este oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor. Mierea este laxativ natural, medicament natural cu proprietati anti-inflamatoare, indulcitor natural, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian, nutrient excelent, un antimicotic si antioxidant, calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile, ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele. Mierea cel mai dulce medicament, contine vitaminele din complexul de B-uri, precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata in revitalizarea celor in varsta si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici. 

14,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Miere de albine poliflora | Miere Complex Apicol

Miere poliflora marca Apis Felix produsa de Complex Apicol Vaceslav Harnaj este oferita cu generozitate de albine din nectarul florilor. 

Mierea este laxativ natural, medicament natural cu proprietati anti-inflamatoare, indulcitor natural, sursa de vitamine si minerale, produs natural antibacterian, nutrient excelent, un antimicotic si antioxidant, calmeaza si cicatrizeaza zgarieturile, ranile, arsurile avand si un efect emolient pentru piele.

Mierea cel mai dulce medicament, contine vitaminele din complexul de B-uri, precum: B1, B2, B3, B5, B6 si C in functie de calitatile nectarului si polenului, recomandata in revitalizarea celor in varsta si pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa a celor mici. 

Denumirea de miere poliflora vine de la nectarul colectat de albine din flori diverse, de aceea si culoarea mierii poliflore poate varia in functie de floarea dominanta. 

Mierea, aliment natural si sanatos, medicament, tratament si remediu natural adjuvant poate sa omoare bacteriile si inhiba stafilococii (efect similiar antibioticului), trateaza afectiunile rinichilor, calmant al sistemului nervos si energizant. 

Prezentare: borcan 

Greutate: 450 g 

Producator:

Complex Apicol Veceslav Hamaj

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.