Miere Manuka UMF 5, 250 g, Comvita

Miere Manuka UMF 5, 250 g, Comvita

De unde vine mierea de manuka? Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii.Care sunt avantajele mierii de manuka?Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este doved ...

96,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

De unde vine mierea de manuka?

Mierea de manuka Comvita este colectata din folorile arborelui de Manuka cunoscut si sub numele de Leptospermum Scoparium. Aceasta floare este disponibila numai din locatiile cele mai pure si indepartate din Noua Zeelanda. Aceasta miere de manuka originara din Noua Zeelanda, este recunoscuta la nivel mondial pentru proprietatile si beneficiile sale unice, fiind renumita pentru aroma sa bogata si proprietatile antibacteriene. Cu un sezon de inflorire de doar 2-6 saptamani pe an, este unul dintre cadrele speciale ale naturii. 

Care sunt avantajele mierii de manuka?

Aceasta miere de manuka se foloseste din punct de vedere medical pentru a ajuta in cazul durerilor de gat, diverselor afectiuni ale pielii si imbunatateste digestia. Mierea de Manuka este dovedita clinic ca promoveaza vindecarea ranilor si reduce riscul de infectii. 

Care este stiinta din spatele mierii de manuka? Mierea din manuka este unica deoarece contine metilglioxal (MG), care prezinta efecte antibacteriene semnificative mai mari decat peroxidul de hidrogen. Studiile in vitro au aratat ca mierea Manuka este eficienta impotriva mai multor bacterii. 

Methylglyoxal (MG) poate fi adaugat in miere, de aceea la Comvita, testam toti cei trei markeri chimici naturali: Leptosperin, Methylglyoxal (MG) si Dihidroxiacetona (DHA), pentru a asigura cea mai buna calitate autentica UMF Manuka . 

Ce este UMF?

UMF reprezinta "Factorul Manuka unic". Sistemul de clasificare UMF evalueaza markerii naturali gasiti in mierea Manuka si asigura puritatea si calitatea. UMF indica nivelul proprietatilor unice din aceasta miere de Manuka. Cu cat este mai mare gradul de puritate, cu atat este mai buna mierea. 

De ce trebuie sa alegi aceasta miere de manuka de la Comvita?

Fiecare lot de miere de Manuka Comvita UMF este independent analizat si certificat pentru calitate, puritate si autenticitate de catre UMF Honey Association. Fiecare lot de miere de Manuka trece printr-un proces riguros de testare, din momentul in care este colectata din stup, filtrata pentru a elimina orice impuritati si imbuteliata. 

Inainte de a cumpara orice fel de miere de Manuka, merita sa va asigura ca achizitionati un produs autentic. 

Clasificarea mierii de Manuka se face astfel (de la UMF 5+ la 20+) Miere de Manuka UMF 5 + Miere de Manuka UMF 10 + Miere de Manuka UMF 15 + Miere de Manuka UMF 20 +Marca: Comvita

Aveti o intrebare despre mierea de Manuka? Mai jos veti gasi cateva raspunsuri la intrebarile pe care ni le-ati adresat cel mai des

Mierea de Manuka este miere antibacteriana?

A: Mierea de Manuka contine 3 markeri chimici naturali pe care ii testam pentru a da o activitate puternica, motiv pentru care gelul antibacterian este folosit si in spitale pentru vindecare. 

Cum stiu ca mierea de Manuka este originala?

R: Au fost o multime de rapoarte despre unele marci care nu testeaza ceea ce se considera a fi miere de Manuka originala. Noua Zeelanda si-a inasprit reglementarile si numai cateva sortimentepot fi vandute in magazinele din Noua Zeelanda, printre care si mierea de Manuka Comvita, carea este considerata mierea de casa a Noii Zeelande. 

Pot sa iau miere de Manuka in timpul sarcinii?

A: Manuka Money a fost luata de femeile gravide timp de multi ani fara probleme raportate ca urmare a ingerarii. Mierea de Manuka se poate consuma cu incredere in timpul sarcinii. Daca aveti ingrijorari, consultati medicul dumneavoastra. Nu se ia in timpul alaptarii. 

Pot sa iau miere de Manuka daca sunt diabetic?

R: Doara daca medicul dumneavoastra v-a sugerat ca mierea poate fi consumata pentru afectiunea dumneavoastra. Comvita va recomanda sa incepeti cu cantitati mici si sa monitorizati nivelurile de zahar din sange. Mierea serveste ca inlocuitor de zahar si poate fi consumata de subiectii diabetici. Studiile recente sugereaza ca mierea este tolerata de indivizi cu toleranta la glucoza scazuta. 

Mierea de Manuka Comvita este raw?

R: Mierea care este lasata "bruta" direct din stup contine polen de albine si parti ale stupului de albine. Mierea din Comvita este filtrata pentru a elimina aceste particule, pentru a va asigura ca aveti o miere curata. 

UMF si MGO, care este diferenta?

R: UMF este standard UMF Honey Association, o organizatie independenta foarte respectata. Standardul UMF nu masoara numai metilglioxal (MG), ci leptosperina si dihidroxiacetona (DHA). 

In Singapore sa constatat ca o companie adauga MG la miere pentru a obtine rezultate ale testelor, este important sa verificati daca toti cei 3 markeri sunt prezentati in Manuka. 

Alte instrumente de masurare ("MG", "Active", "NPA") sunt utilizate la discretia societatii producatoare, fara verificari efectuate de terti. 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.