Miere de manuka 5, MGO 100, 500g, Real Health

Miere de manuka 5, MGO 100, 500g, Real Health

Descriere Miere de manuka 5+, MGO 100, 500g, Real Health

Miere de Manuka fara procesare!

 • naturala
 • 100% manuka pura din Australia
 • neprocesata
 • testat independent
 • neamestecata
 • Nivel MGO garantat
 • contine fenoli unici din plante

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia L ...

126,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere Miere de manuka 5+, MGO 100, 500g, Real Health

Miere de Manuka fara procesare!

 • naturala
 • 100% manuka pura din Australia
 • neprocesata
 • testat independent
 • neamestecata
 • Nivel MGO garantat
 • contine fenoli unici din plante

Ce este mierea de Manuka?

Mierea de Manuka este un supliment alimentar ideal este cea mai populara si cea mai premiata miere din lume, cunoscuta pentru proprietatile sale in materie de sanatate si cele bioactive. Mierea de Manuka este produsa de albine care colecteaza nectar de la florile din familia Leptospermum, cunoscuta si sub denumirea de arborele de ceai – planta originara din Australia. Mierea de Manuka are proprietati antibacteriene - cercetarile au aratat ca atunci cand se aplica local pe taieturi si rani la nivel cutanat.

Mierea de Manuka de la Real Health 100% pura, netratata, miere de Manuka naturala, recolatata direct din stupii de albine aceasta provine doar de la stupi de albine amplasati in padurile australiene de Manuka.

Ce este MGO?

Mierea de Manuka contine in mod natural substanta denumita Metilglioxal (MGO) care confera mierii proprietatile sale antivirale, antibacteriene si antimicrobiene. Cu cat nivelul MGO este mai ridicat la aceasta miere de manuka cu atat sunt mai mari nivelurile active.

Mierea de Manuka trebuie sa fie de minim 100 MGO sau mai mult, pentru a fi considerata o miere cu proprietati antibacteriene.

Real Health foloseste metoda de clasificare MGO deoarece aceasta este recunoscuta la nivel mondial ca fiind mai adecvata pentru masurarea activitatii antibacteriene.

MGO 100 = UMF 5 = NPA 5+

MGO 300 = UMF 10 = NPA 10+

MGO 500 = UMF 15 = NPA 15+

MGO 830 = UMF 20 = NPA 20+

UMF = Unique Manuka Faktor

MGO = Metilglioxal

NPA = Non Peroxide Activity

De ce este importanta Mierea de Manuka neprelucrata?

Mentinerea calitatii naturale a Mierii de Manuka pe care o producem contribuie la pastrarea proprietatilor naturale sanatoase. Rezultatul consta in aspectul matasos al mierii lichide surprinzator de bogata si de culoare inchisa si care curge direct din lingura.

Procesarea artificiala dauneaza mierii, distrugand vitaminele, enzimele naturale, mineralele si echilibrul, ceea ce duce la reducerea proprietatilor vindecatoare, antimicrobiene, antibacteriene, antifungice si antivirale.

Mierea de Manuka Real Health este aurie, bogata, lichida si are un gust dulce, exact asa cum o fac albinele. Acest lucru ii pastreaza proprietatile MGO naturale, foarte benefice pentru sanatate.

Mierea de Manuka Real Health este:

Neprocesata artificial

Neingrosata

Neintensificata chimic

Nu este supraincalzita

Testata independent

Real Health va asigura linistea prin testarea independenta a fiecarui lot de miere de Manuka de doua ori. Mierea de Manuka trebuie testata independent pentru a garanta nivelurile active importante.

Informatii nutritionale

Per 100g

Energie 1378kj/ 329kcal

Grasimi 0.0g

Din care grasimi saturate 0.0g

Carbohidrati 80.7g

Din care zaharuri 60.7g

Proteine 0.36g

Sare 0.08g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.