Miere poliflora naturala, 500 g, I.C.D Apicultura

Miere poliflora, 500 g, Institutul Apicol

Miere Poliflora100% naturala, produse apicole, api - cosmetice naturale si api - terapeutice de la ICD Apicultura in oferta Samdistribution.ro magazin de produse apicole > miere > miere poliflora si produse naturiste eficiente pentru sanatate si frumusete. Mierea poliflora 100% naturala, produsa de ICDI Apicol poate fi de culoare galben deschis pana la brun deschis, cu nuanta roscata, verzuie sau maronie cu aroma placuta in functie de flora de provenienta. Valoare energetica 300 kcal/100 g produs. Recomandari: hipolipemianta (scade nivelul lipidelor sanguine). Mierea, in functie de flora predominanta de la care a fost recoltata ea poate imprumuta din insusirile nutritive si terapeutice ale plantei de provenienta. Prezentare: Borcan de sticla. Gramaj: 500 g.  

16,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Miere poliflora 100% naturala (indulcitor natural)

Aici gasesti Miere poliflora 100% naturala, produse apicole, api - cosmetice naturale si api - terapeutice de la ICD Apicultura in oferta Samdistribution.ro magazin de produse apicole > miere > miere poliflora si produse naturiste eficiente pentru sanatate si frumusete.

Mierea poliflora 100% naturala, produsa de ICDI Apicol poate fi de culoare galben deschis pana la brun deschis, cu nuanta roscata, verzuie sau maronie cu aroma placuta in functie de flora de provenienta. 

Valoare energetica 300 kcal/100 g produs.

Recomandari: hipolipemianta (scade nivelul lipidelor sanguine). 

Mierea, in functie de flora predominanta de la care a fost recoltata ea poate imprumuta din insusirile nutritive si terapeutice ale plantei de provenienta.

Prezentare: borcan de sticla 

Gramaj: 500 g

Producator: ICDI Apicultura

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa