miere de tei

Miere de tei, 450 g, Complex Apicol Vaceslav Harnaj

Miere de tei (indulcitor natural)

Mierea din flori de tei marca Api Felix este produsa de Complex Apicol Vaceslav Harnaj baneasa. Mierea de tei este o miere puternica cu o aroma distinsa, de culoarea aurului clar. Aroma puternica este compusa de note lemnoase si proaspete, tonuri suave de caramel si dulceata florilor finalizate in cel mai dulce nectar. Miierea din flori de tei este un indulcitor 100% natural, are efect antiseptic, revigorant cardiovascular, calmant al sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator precum:astm si bronsite, unele probleme gastrointestinale si ale bilei, are efect cicatrizant pentru arsuri. Prezentare: borcan. Gramaj: 450 g, Marca: Api Felix. Producator: Comple Apicol Vaceslav Harnaj

18,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Miere de tei (indulcitor natural)

Mierea din flori de tei marca Api Felix este produsa de Complex Apicol Vaceslav Harnaj (Baneasa). Mierea de tei este o miere puternica cu o aroma distinsa, de culoarea aurului clar. 

Aroma puternica este compusa de note lemnoase si proaspete, tonuri suave de caramel si dulceata florilor finalizate in cel mai dulce nectar.

Miierea din flori de tei este un indulcitor 100% natural, are efect antiseptic, revigorant cardiovascular, calmant al sistemului nervos, previne si trateaza afectiunile sistemului respirator precum: astm si bronsite, unele probleme gastrointestinale si ale bilei, are efect cicatrizant pentru arsuri. Prezentare: borcan 

Gramaj: 450 g

Marca: Api Felix

Producator: Comple Apicol Vaceslav Harnaj

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa