Miere de salcam Api Felix, 45 g, Complex Apicol

Miere de salcam Api Felix, 450 g, Complex Apicol

Mierea de flori de salcam Api Felix, gramaj 450 g, un produs dulce si natural si sanatos produs de Complex Apicol.

Descriere: Mierea Api Felix este un produs apicol natural romanesc, din flori de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. Mierea de flori de salcam romaneasca a facut celebra apicultura romaneasca obtinand numeroase premii internationale. Buna pentru: este cea mai buna alegere pentru diabetici - continut mic de zaharoza, regleaza functiile intestinale, lupta impotriva bolilor respiratorii, proprietati hidratante in cosmetica. Cantitate: 450 g. Producator: Complex Apicol, marca: Api Felis 

22,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Miere de salcam 

Miere de salcam, Mierea de salcam marca Api Felix, produsa de Complex Apicol Veceslav Harnaj (baneasa) un brand cu produse apicole romanesti ieftine si bune

Descriere: Mierea de flori de salcam 

Mierea este un produs apicol natural romanesc, din flori de salcam este cea mai delicata miere, cu o aroma subtila, delicata, usor vanilata, clara si aproape transparenta. 

Mierea de flori de salcam Api Felix, este o miere naturala si 100% romaneasca a facut celebra apicultura romaneasca obtinand numeroase premii internationale datorita gustului deosebit.  

Buna pentru: este cea mai buna alegere pentru diabetici - continut mic de zaharoza, regleaza functiile intestinale, lupta impotriva bolilor respiratorii, proprietati hidratante in cosmetica. 

Cantitate: 450 g / borcan

Producator: Complex Apicol Veceslav Harnaj

Marca: Api Felix

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.