Miere de tei, 430g, Dacia Plant

Miere de Tei, 430g, Dacia Plant

Miere de tei, 430g, Dacia Plant are o aromă foarte puternică, este de culoare galben-aurie cu nuanţe verzui şi are o textură uşor densă. Este un foarte bun și natural sedativ nervos, este calmantă, este recomandată în insomnii și în afecțiuni ale sistemului nervos.

20,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Miere de Tei, 430g, Dacia Plant

Miere de tei, 430g, Dacia Plant are o aromă foarte puternică, este de culoare galben-aurie cu nuanţe verzui şi are o textură uşor densă. Este un foarte bun și natural sedativ nervos, este calmantă, este recomandată în insomnii și în afecțiuni ale sistemului nervos.

Suplimentul Miere de Tei, 430g, Dacia Plant este utilizat cu succes pentru răceli, tuse și alte afecțiuni ale căilor respiratorii (bronșite, laringite).

Cristalizarea mierii este un proces natural ce poate apărea uneori, fără să afecteze calitatea produsului. Pentru decristalizare introduceți produsul într-un recipient cu apă călduță.

De asemenea, este bogată în aminoacizi, iar în compoziția ei se găsesc granule de polen, uneori și în proporție de 70-80%. 

Mierea de albine din flori de tei conține mai multe vitamine decât restul „suratelor”sale – vitamina B1, C, biotină, niacină, zinc, calciu, potasiu și magneziu. Totodată, aceasta este alcătuită și din tanin, mucilagii, farnesol, flavonoizi, sesquiterpene și uneori mană (substanță lipicioasă, dulce, pe care o secretă coniferele).

Beneficii miere de tei:

  • consolidarea și sporirea imunității;
  • antioxidant;
  • antiseptic și antimicrobian;
  • tonic;
  • antipiretice;
  • antispasmodic;
  • vindecarea rănilor.

Prezentare: 430g ((+/-5g)

Data ultimei actualizari: 27-01-2022

6421930323085

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.